Oldal frissítése

CLINIQUE Age Defense BB Cream SPF30 no. 02 40 ml

13 590 Ft

CLINIQUE Age Defense BB Cream SPF30 no. 02 40 ml

A Clinique Age Defense BB krém SPF30 02 egy luxus kozmetikai termék a bőr javítására és kezelésére. Ez a multifunkcionális BB krém közepesen vagy nagy mértékben elfedi a bőr hibáit, csökkenti a ráncok megjelenését, és emellett tökéletesen védi a bőrt. Minden bőrtípusra alkalmas, beleértve az érzékeny és zsíros bőrt is.
Ez a fiatalító krém tökéletesen csökkenti a bőr fényességét, ugyanakkor megvédi a káros UV sugárzástól és egyéb külső hatásoktól. Láthatóan élénkíti a bőrt és hatékonyan megnyugtatja. A krém kellemesen kenhető állagú, amely nagyon sokáig kitart a bőrön. Allergológiailag és dermatológiailag tesztelt, illatanyagmentes.
Ez a krém smink nélkül is használható. Könnyen és gyorsan alkalmazható. Nagyon jól működik mindenhol, ahol nem illik klasszikus sminket használni, de mégis el akarod fedni a bőröd hibáit és jól kinézni. Különösen azok a nők fogják értékelni, akik szeretik a sportot, vagy sétálni indulnak gyermekeikkel. Ez a krém felgyorsítja és leegyszerűsíti a sminket. Kényeztesd magad gyönyörű és selymes bőrrel bárhol, bármikor!
Bőr típus:Minden bőrtípusra, beleértve az érzékeny és zsíros bőrt is.
Használat:
A bőrápolás utolsó lépéseként minden reggel kend fel a BB krémet. Használható önmagában vagy sminkre is.
Térfogat:
40 ml
Összetétel:
Active: Octinoxate 7.5%; Octisalate 4%; Zinc Oxide 3.5%; Oxybenzone 2.5%; Titanium Dioxide 1.1%; Other: Water, Dimethicone, Butylene Glycol, Phenyl Trimethicone, Pentylene Glycol, Glyceryl Stearate, Behenyl Alcohol, Trioctyldodecyl Citrate, Polymethylsilsesquioxane, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, PEG-40 Stearate, Polyglyceryl-10 Pentastearate, Octyldodecyl Neopentanoate, Hordeum Vulgare (Barley) Extract, Triticum Vulgare (Wheat Germ) Extract, Laminaria Saccharina Extract, Linoleic Acid, Oryzanol, Squalane, Cholesterol, Caffeine, Sucrose, Glycerin, Polyquaternium-51, Lecithin, Sodium Stearoyl Lactylate, Polyglyceryl-6 Polyricinoleate, Sodium PCA, Isopropyl Titanium Triisostearate, Trehalose, Urea, Tocopheryl Acetate, Sodium Hyaluronate, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Xanthan Gum, Glycyrrhetinic Acid, Stearic Acid, Aluminum Hydroxide, Silica, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Disodium EDTA, Chlorphenesin, Sodium Dehydroacetate, Phenoxyethanol; May Contain: Titanium Dioxide, Iron Oxides, Mica


Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dekor kozmetikum, Dermokozmetikum

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 40 ml

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Hatás

Hatás Bőrnyugtató, Világosító, Arctónus javító, Fényvédős

Korosztály

Korosztály Bármely korosztály számára

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappali

Típus

Termék típus Krém
Kód:  KSPL1136
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  20714553210
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15