Oldal frissítése

Claude Bernard 34004 357RM AIR

Kiegészítők a termékhez

Claude Bernard 34004 357RM AIR

Minden olyan ember, aki törődik az ő megjelenése, szüksége van egy elegáns és ízléses órák. És ez hány éve már készített jól ismert cég Claude Bernard. A karóra egy nagyon modern megjelenés és elegáns design. Használata révén a kiváló minőségű anyagok és bevált technológia a legmagasabb minőségű órák közé tartozott a legjobb a világon. Kap néhány széles repertoárja, és akkor nem bántam meg.

legfontosabb jellemzői

  • zafír üveg
  • acél szíj
  • karcsú kialakítás
  • Dater mutatója a héten

Elegancia és minőség egy helyen

Jak pouzdro, tak i řemínek těchto úchvatných hodinek Claude Bernard 34004 jsou vyrobeny z velmi kvalitní nerezové oceli s částečným PVD pozlacením. Egy szürke tárcsa tökéletesen mentes kontrasztos kezét és indexek, és teszi egyszerűbbé teheti az érzékelést időben. A tárcsa egészíti ki az elegáns ciferníčkem szolgáló második kéz, dátum és indikátora hétköznap. Természetesen ott van a védelme kemény és nagyon ellenálló zafír kristály.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 50 m (5 ATM)
Kód:  KHO7822
Termékszám:  34004 357RM AIR

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05