Oldal frissítése

CLAUDE BERNARD 20504 3P APN

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

CLAUDE BERNARD 20504 3P APN

Megfelelő óra nem csak jelzés alatt, hanem felfedi sokat a tulajdonos. És minél több ez igaz a nők, akik meg kell nézni, különösen félénk. Női karóra Claude Bernard hasznosítani precíziós kvarc. Ezek kerülnek az acél esetében indexek helyébe Swarovski kristályok. És ami még rosszabb, Swarovski kristályok, teljesen felszerelt keret a számlap. Gyönyörű fehér szíj készült krokodil bőr mintázat. Az egész stílusos formatervezés elegáns számlap fehér. 

Emellett a magas színvonalú megjelenítési idő, ezért ezek a tökéletes kiegészítője minden modern nő. Ezek vízálló szabványnak megfelelően 3 ATM köszönhetően, hogy mit ne távolítsa el őket a kezét, amikor mosogatás kézzel vagy félni eső. 

Legfontosabb jellemzők

  • Svájci minőség, modern kialakítás
  • Case és szíj készült minőségi acélból
  • zafír kristály karcmentes
  • Swarovski kristály és helye indexek a keret
  • vízálló 3 ATM

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 30 m (3 ATM)
Kód:  KHO9791
Termékszám:  20504 3P APN

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15