Oldal frissítése

CLAUDE BERNARD 10231 37R AIR

Leárazás -7 %
121 270 Ft 130 690 Ft

CLAUDE BERNARD 10231 37R AIR

Minden nőnek, aki törődik a megjelenésével, szüksége van elegáns és ízléses órára. És pontosan ilyeneket gyárt már évek óta az ismert Claude Bernard. A Claude Bernard 10231 37R AIR óra megjelenése nagyon modern, design-ja pedig elegáns. Az első osztályú anyagok és a legjobb minőségű bevált technológiák használatának köszönhetően az óra a világ legjobbjai közé tartozik. Szerezz be egyet a széles kínálatból, és nem fogod megbánni.

A Claude Bernard 10231 37R AIR női karóra fő jellemzői

  • Tartós zafírkristály üveg káprázatos ragyogással
  • Valódi bőr szíj krokodil mintával
  • Rozsdamentes acél tok
  • Mutató kronográffal és dátumjelzővel
  • A Claude Bernard óra elegáns design-jával kelti fel a figyelmet

Claude Bernardot óra -  elegancia és minőség egy helyen

Az elegáns Claude Bernard 10231 női kvarcórának tartós, rozsdamentes acélból készült, rózsaszínű arany színű háza van. Az ezüst számlapon remekül kiemelkednek a kontrasztos mutatók és számok, és egyszerűbbé teszik a pontos idő megállapítását. A számlapot stílusos mellékszámlapok egészítik ki stopperóra funkcióval és praktikus dátumjelzővel. Természetes a kemény és nagyon tartós zafírüveg nyújtotta védelem. A karodra egy krokodil mintás bőr szíjjal rögzítheted, amely fehér színével tökéletesen illik az óra házához. Biztosan értékelni fogod a 3ATM vízállóságot is, melynek köszönhetően az óra kisebb zápor vagy kézmosás során nem fog károsodni.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Számlap és kijelző

Óralap átmérője 35 mm
Tárcsa színe Bronz, Ezüst

Óramű

Szerkezet Quartz

Szíj

Szíj színe Fehér
Szíj anyaga Bőr

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 30 m (3 ATM)

Stílus és dizájn

Stílus Elegáns/Alkalmi
Kód:  KHO11698
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  7640174540389
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15