Oldal frissítése

Claude Bernard 10222 37RNCA NIR

165 590 Ft

Claude Bernard 10222 37RNCA NIR

Mindenki, aki törődik a megjelenésével, elegáns és ízléses órát igényel.És pontosan ezt a jól ismert Claude Bernard cég évek óta elvégezte . Az órájuk nagyon modern megjelenésű és elegáns design. A csúcsminőségű anyagok és a legmagasabb színvonalú bevált technológia használatának köszönhetően óráik a világ legjobbjai közé tartoznak. Szerezz egy széles repertoárt, és nem fogod megbánni.

Főbb jellemzők

  • zafír kristály
  • A kényelmes gumiból készült szalag
  • Elegáns design
  • Stopperóra, dátumjegyzék

Elegáns és minőségi egy helyen

Ezek az elegáns férfi kvarc karóra Claude Bernard 10222 tartós, fekete arany, rozsdamentes acél toApproxan található, fekete lunettával. A fekete tárcsa, a kontrasztos fogantyúk és az indexek kiválóak, ezzel egyszerűsítve az időfelismerést. A naplót stílusos tárcsák egészítik ki stopperóra funkcióval és praktikus adatlapokkal. Természetesen a védelme kemény és nagyon rezisztens zafírüveg. A tartós gumi pánt, amely tökéletesen illeszkedik az óra béléséhez, alkalmas arra, hogy a kézzel illeszkedjen. Ön is értékelni fogja a 20ATM vízzáróságát, ami kiválóan alkalmas az úszáshoz és a búvárkodáshoz.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Számlap és kijelző

Óralap átmérője 44 mm
Tárcsa színe Fekete
Kirakás Kirakás nélküli

Óramű

Szerkezet Quartz

Szíj

Szíj színe Fekete
Szíj anyaga Gumi

Funkciók

Órafunkciók Dátum, Stopper

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 200 m (20 ATM)
Védettségi fokozat Nincs megadva

Stílus és dizájn

Stílus Elegáns/Alkalmi
Kód:  KHO7813
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  7640161374867

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15