Oldal frissítése

Citizen FC0010-55D

5 2 értékelés
173 690 Ft

Citizen FC0010-55D

A Citizen az egyik legnagyobb óragyártó a világon, és már 1930 óta jelen van a piacon. A gyártó a hagyományra, a minőségre és az innovációra alapozza a termékeit,és az óraszerkezetüket számos más, neves gyártó használja. A cég tradicionális gyártással büszkélkedhet, ahol a komplex gyártási folyamatot integrálják az egyes alkatrészek gyártásától egészen az órák végső összeállításáig. A karórák precíz kidolgozással és elegáns, egyedülálló megjelenéssel rendelkeznek.
A cég egyik legnagyobb sikere a forradalmi ECO-DRIVE rendszer, amivel a FC0010-55D női karóra is fel van szerelve. A rendszer egy kimeríthetetlen természeti erőforrást használ - a fényt. Ennek köszönhetően a karóra környezetbarát, és megoldja az állandó elemcsere problémáját is. A napelem a természetes napfényen kívül képes magába szívni a mesterséges fényt is. Az akkumulátor így folyamatosan töltődik, ahol csak fény éri. Teljes feltöltöttség esetén az akkumulátor akár 7 évre elegendő energiát is képes szolgáltatni.
A kerek tok rozsdamentes acélból készült, amely hosszú ideig garantálja a tökéletes megjelenést. Az óraszíj klasszikus csattal rendelkezik, és szintén acélból készült, így a tokkal együtt tökéletes kiegészítőt alkot, amely kielégíti a legigényesebb nők elvárásait is. A számlapot tükröződésmentes zafír óraüveg védi, amely ellenálló a karcolásokkal szemben.
Természetesen az óra lumineszcens elemekkel is rendelkezik a sötétben való könnyebb tájékozódásért. Az időt rádiójel vezérli. Minden bizonnyal értékelni fogod a dátumkijelzőt, a hét aktuális napjának mutatóját, a világidő megjelenítését, és a praktikus ébresztőt is. A gyártó 10 ATM-es vízállóságot garantál. Szerezd be ezt a luxus minőségű karórát, amellyel mindenkit lenyűgözöl majd!

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Számlap és kijelző

Óralap átmérője 39 mm
Tárcsa színe Szürke
Kirakás Kirakás nélküli

Óramű

Szerkezet Napelemes

Szíj

Szíj színe Ezüst
Szíj anyaga Acél

Funkciók

Órafunkciók Ébresztőóra, Dátum, A hét napja, Naptár, Fényvisszaverő elemek

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 100 m (10 ATM)

Stílus és dizájn

Stílus Elegáns/Alkalmi
Kód:  KHO5601
Jótállás: 60 hónap
Termékszám:  4974374238795
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05