Oldal frissítése

Citizen EM0186-50P

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Citizen EM0186-50P

Polgár az egyik legnagyobb óragyártó a világon, és a piaci adatok 1930 óta a gyártó támaszkodik hagyomány, minőség és innováció azok óraszerkezet által használt számos más gyártó híres nevek. Büszkélkedhet a hagyományos termelést, amely integrálja bonyolult gyártási folyamat, a teremtés az egyes összetevők végleges összeszerelése órák, amelyek jellemzik pontos feldolgozást és elegáns egyedi megjelenést.
Az egyik legnagyobb vívmánya volt a cég üzembe a forradalmi meghajtó rendszer ECO-DRIVE, amelyek fel vannak szerelve, és női karórák EM0186-50P. A rendszer egy kimeríthetetlen természeti erőforrás - világít. Ez teszi az órák környezetbarát és megszünteti az állandó elemcsere. A napelem képes felvenni mellett a természetes fény és a mesterséges fény. Az akkumulátor töltése így fut szinte folyamatosan, ahol a fény. Ha teljesen feltöltött akkumulátor képes ellátni árammal akár 7 évig.
Ovális esetben rozsdamentes acélból készülnek, garantálva a tökéletes megjelenés még hosszas használat után. Szíj megszűnik klasszikus bezárását is acélból készül. Együtt ház létrehozza a tökéletes divat kiegészítő, amely kielégíti a legigényesebb nő. A tárcsa védi tükröződésmentes zafír kristály karcmentes.A gyártó eléri vízálló 5 ATM. Pořiďte si luxusní hodinky, se kterými oslníte své okolí!

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 50 m (5 ATM)
Kód:  KHO5596
Termékszám:  4974374228093
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15