Oldal frissítése

CITIZEN EM0024-51W

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

CITIZEN EM0024-51W

A Citizen az egyik legnagyobb óragyártó a világon, és 1930 óta van a piacon. A gyártó a hagyományra, a minőségre és az innovációra támaszkodik, és óraszerkezeteit számos más neves gyártó használja. Hagyományos gyártásával büszkélkedik, amely az egyes alkatrészek megalkotásától az órák végleges összeszereléséig integrálja a bonyolult gyártási folyamatot. A végterméket a pontos kidolgozás és elegáns, egyedi megjelenés jellemzi.
A cég egyik legnagyobb sikere a forradalmi ECO-DRIVE meghajtó rendszer bevezetése volt, amellyel az EM0024-51W női karórát is ellátták. A rendszer egy kimeríthetetlen természeti erőforrást használ - a fényt. Ennek köszönhetően az óra környezetbarát és megszűnik az állandó elemcsere. A napelem a természetes fény mellett a mesterséges fényt is ki tudja használni. Az akkumulátor feltöltése így szinte folyamatos, mert mindenütt zajlik, ahol fény van. Ha teljesen feltöltődött, az akkumulátor akár 7 éven át képes árammal ellátni az órát.
A kerek tok rozsdamentes acélból készült, amely még hosszas használat után is garantálja a tökéletes megjelenést. A klasszikus kapoccsal végződő szíj szintén acélból készült. A tokkal együtt tökéletes divatos kiegészítőt hoz létre, amely teljesíti a legigényesebb nők elvárásait is. A számlapot karcálló ásványi üveg védi. A gyártó által megadott vízállóság 5 ATM. Szerezd be ezt a modern órát, amellyel elkápráztatod a környezetedet!

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 50 m (5 ATM)
Kód:  KHO5593
Termékszám:  8590569105725
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10