Oldal frissítése

Citizen Eco-Drive Elegance FB1140-51D

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Citizen Eco-Drive Elegance FB1140-51D

Női órák Citizen Eco-Drive Elegance FB1140-51D kombinációja sportos elegancia és a luxus, köszönhetően a kövek, amelyeket ültetett tárcsát. Ez érdekes kombináció biztosan örömet minden nőt, aki keres egy szokatlan divatos kiegészítőként.Az órák rozsdamentes acélból készült, és amelyet napelem rendszer egy forradalmian új Citizen Eco-Drive, ami már nem kell cserélni az elemeket. Kerek analóg számlap kijelzi az időt, a dátumot és stopper pontossággal 1,1 másodperc. Összes borító zafír kristály karcmentes. Órák vízhatlan 100 M világító kéz.
Műszaki adatok:
Jellemzők:idő kijelzésDaterChronograph - Stopperlumineszcens kezektachiméterFigyelmeztető funkció töltést igényelFunkció megakadályozza a túltöltést
Megnevezés:
nők
Dial:
analóg kör
Dial Szín:
kék
vízálló:
100 m
üveg:
zafír
Ház anyaga:
acél
szíj:
acél
Szín:
acél
áramellátás:
Citizen Eco-Drive
Átmérő tárcsa:
32 x 35 mm

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 100 m (10 ATM)
Kód:  KHO816
Termékszám:  FB1140-51D
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15