Oldal frissítése

Citizen BH1671-55A

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Citizen BH1671-55A

Luxus férfi karóra márka Citizen első pillantásra meglepő karcsú design. Az egyedi design és a színek kölcsönös hatása, hogy hozzon létre egy luxus benyomást.  

A gyártása órák használták őket csak a legjobb minőségű anyagokból, amely biztosítja számukra a nagyon hosszú élettartamú. Órák annyira karcálló és érdektelen a vízálló viselheti az esőben, vagy vigye magával a zuhany. 

Ezek négyszögletes analóg órát és kihasználják nem csak különleges alkalmakkor, hanem a mindennapi viselet. Szerezz magadnak, vagy szeretteit, ezt az ajándékot, tele luxus és hagyja magát elvarázsolni a csodálatos végrehajtását ezek márkás órák!   

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 30 m (3 ATM)
Kód:  KHO9186
Termékszám:  4974374247605
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15