Oldal frissítése

Citizen AW1244-56E

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Citizen AW1244-56E

Luxus férfi karóra márka Citizen első pillantásra meglepő karcsú design. Az egyedi design és a színek kölcsönös hatása, hogy hozzon létre egy luxus benyomást. Órák is részben aranyozott, ami bizonyára értékelni minden ember.

Ezek az órák nem csak egy divatos kiegészítő, de büszkélkedhet különösen a hosszú távú tartósság. Ők gyakorlatilag halhatatlan köszönhetően a napenergia, amely lehetővé teszi, akkumulátortöltés nemcsak napfény, hanem a mesterséges fényt. Není tak potřeba vůbec měnit baterii.

A gyártása órák használták őket csak a legjobb minőségű anyagokból, amely biztosítja számukra a nagyon hosszú élettartamú. Órák annyira karcálló és érdektelen a vízálló viselheti az esőben, vigye magával a zuhany, vagy úszni velük. 

Ezek a kerek analóg órát és kihasználják nem csak különleges alkalmakkor, hanem a mindennapi viselet. Szerezz magadnak, vagy szeretteit, ezt az ajándékot, tele luxus és hagyja magát elvarázsolni a csodálatos végrehajtását ezek márkás órák!   

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 100 m (10 ATM)
Kód:  KHO9194
Termékszám:  4974374232236
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10