Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Citizen AW1231-58A

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Citizen AW1231-58A

Luxus férfi karóra márka Citizen első pillantásra meglepő karcsú design. Az egyedi design és a színek kölcsönös hatása, hogy hozzon létre egy luxus benyomást. Pří výrobě hodinek byly použity jen ty nejkvalitnější materiály, což jim zaručuje velmi dlouhou životnost.

Ezek az órák nem csak egy divatos kiegészítő, de büszkélkedhet különösen a hosszú távú tartósság. Ők gyakorlatilag halhatatlan köszönhetően a napenergia, amely lehetővé teszi, akkumulátortöltés nemcsak napfény, hanem a mesterséges fényt. Není tak potřeba vůbec měnit baterii.

Ezek a kerek analóg órát és kihasználják nem csak különleges alkalmakkor, hanem a mindennapi viselet. Szerezz magadnak, vagy szeretteit, ezt az ajándékot, tele luxus és hagyja magát elvarázsolni a csodálatos végrehajtását ezek márkás órák!   

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Számlap és kijelző

Óralap átmérője 40 mm
Tárcsa színe Szürke
Kirakás Kirakás nélküli

Óramű

Szerkezet Napelemes

Szíj

Szíj színe Ezüst
Szíj anyaga Acél

Funkciók

Órafunkciók Dátum

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 30 m (3 ATM)

Stílus és dizájn

Stílus Sportos
Kód:  KHO9188
Termékszám:  4974374245656
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10