Oldal frissítése

DIOR Miss Dior 2013 EdT 100ml

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

DIOR Miss Dior 2013 EdT 100ml

A Christian Dior, Miss Dior Eau de Toilette egy kedves illat a fiatal nőknek és lányoknak, amelyet 2013-ban mutattak be. Ez a friss, virágos, gyümölcsös illat, amely a szimbóluma a fiatalságnak, a pihenésnek és romantikus találkozásoknak. Már flakon megjelenése is arra utal, hogy az illat, láthatatlanul vesz majd körül, akár egy fátyol és úgy kényeztet.
A friss zöld mandarin finoman illatosított aromás levelei keverednek az eperrel. Az édes erdei szamóca fanyar illata karamellel társul, a jellegzetes ibolya és jázmin pedig tovább fokozza a kombinációt. Ez az egyedülálló könnyű illat erős bázis illataival arra emlékeztet, hogy a nyári napok tele vannak aromákkal és várakozással. Az illat romantikus nőknek és lányoknak ajánlott, akik szerelemre vágynak, de a játékos csábítást is szeretik.
Kényeztesd magad ezzel a varázslatos illattal, amely lágyan vesz körbe egész nap!

Összetevők
:
Fej: zöld mandarin, eperlevél
Szív: lila, rózsaszín jázmin
Bázis: eper, karamell
Térfogat:
100 ml-es

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Chypre (ciprusos)
Származási hely Franciaország

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml
Kód:  KPFH312a

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10