Oldal frissítése

CHLOÉ Nomade EdP Set 95 ml

5 2 értékelés
35 790 Ft

CHLOÉ Nomade EdP Set 95 ml

Elcsábultál egy olyan illatos parfümre, amelynek illatával sem te, sem a környezeted nem fog tudni betelni? A CHLOÉ Nomade EdP tökéletes illatot kínál a nők számára. Ennek a parfümnek a legjellegzetesebb összetevője a chypre, amelyet friss tűlevelű és fás jegyek kísérnek. A parfüm a púder, a citrusfélék és a levendula másodlagos illatával gazdagodik, amihez már friss, tiszta illat társul. A hozzáadott illatanyag-összetevők közé tartozik az ámbra, a bergamott, a citrom, a jázmin, a moha, a pézsma, a pacsuli, a narancs és a rózsa. Ez parfüm különösen a téli napokon és estéken tűnik ki. Ajándékozz egy gyönyörű készletet a CHLOÉ Nomade EdP szett 95 ml formájában, amely minden nőnek örömet okoz, és eleganciát kölcsönöz neki.

Az CHLOÉ Nomade EdP parfümszett fő jellemzői, 95 ml 

  • A francia CHLOÉ márka Nomade illata minden nő határozottságát hangsúlyozza
  • A CHLOÉ Nomade szett 2 üveg parfümöt tartalmaz
  • Érzéki illatok, amelyek a férfi érzékeket veszik célba
  • A parfüm feje mirabellából, szíve fréziából, teste pedig tölgymohából áll.
  • A CHLOÉ Nomade EdP szett 95 ml parfümszett minden nőnek örömet okoz majd

A készlet tartalma:
CHLOÉ Nomade EdP 75 ml
CHLOÉ Nomade EdP 20 ml


Összetétel

Alkohol, parfüm/illat, aqua / víz, limonene, benzyl salicylate, benzotriazolyl dodecyl p-cresol, benzyl alcohol, hydroxycitronellal, citronellol, alpha-isomethyl ionone, hexyl fahéj, linalool, pentaeritritil-tetra-di-t-butil-hidroxi-hidrocinnamát, geraniol, citral, bumetrizol, benzyl benzoate, trisz(tetrametil-hidroxipiperidinol) citrát, fahéj, metil-2-oktinoát, eugenol, ci 61570 / zöld 5, ci 17200/red 33, ci 19140 / sárga 5.

Paraméterek

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Parfum (EdP)
Elsődleges illatfajta Chypre (ciprusos)
Származási hely Franciaország

Űrtartalom

Űrtartalom 95 ml
Kód:  KPFA1136
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3616302923328
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20