Oldal frissítése

CHLOÉ Nomade EdP Set 150 ml

5 2 értékelés
28 990 Ft

CHLOÉ Nomade EdP Set 150 ml

Kényeztesd magad a CHLOÉ kozmetikumokkal. A CHLOÉ Nomade EdP ajándékcsomag eau de toilette-et és testápolót tartalmaz. Ez az egyedülálló készlet olyan kozmetikai termékeket tartalmaz, amelyek csodálatos illatúak, és sok nőnek örömet szereznek. Ajándékozz egy gyönyörű készletet elegáns csomagolásban, amely minden nőnek örömet okoz, eleganciát és bájt kölcsönöz neki.

A CHLOÉ Nomade EdP ajándékcsomag főbb jellemzői

  • A francia CHLOÉ termékek a nők eltökéltségét hangsúlyozzák
  • A Nomade szett eau de toilette-et és testápolót tartalmaz
  • Érzéki illatokkal ostromolja a férfi érzékeket
  • CHLOÉ Nomade kozmetikumok elegáns dobozban

CHLOÉ Nomade EdP

Elcsábított egy olyan eau de parfum, amelynek illatával sem te, sem a környezeted nem fog tudni betelni? A CHLOÉ Nomade EdP tökéletes illat a nők számára. Ennek az eau de parfumnak a legjellegzetesebb összetevője a chypre, amelyet friss tűlevelű és fás jegyek kísérnek. Az eau de parfum egy másodlagos púder, citrus és levendula illattal gazdagodik, amelyet friss, tiszta illat kísér. Az ámbra mellett az illat összetevők között találhatóa bergamott, a citrom, a jázmin, a moha, a pézsma, a pacsuli, a narancs és a rózsa. Ez a parfüm különösen a téli napokon és estéken hívja fel magára a figyelmet.

Fejillat:mirabelle szilva
Szívillat: frézia
Alapillat:tölgymoha

CHLOÉ Nomade testápoló

Az egyik legjobb francia márka nem csak a parfüm kiegészítéseként alkotta meg a testápolót, amely minden nő magabiztos egyediségét fejezi ki. Légies édesség, friss ötletek és fás erő árad ebből a nagyon nőies illatból. Tiszta, meleg, játékos és magával ragadó illat. Az alkalmazása nagyon egyszerű, könnyen eloszlatható, gyorsan felszívódik, és mindenekelőtt nem zsírosodik tőle a bőr.

Alkalmazás:
Naponta használd szükség szerint. Óvatosan oszlassuk el az egész testen, és hagyjuk felszívódni.

Összetétel

Water, Paraffinum Liquidum, Antisztatikus glicerin, Hidratáló, Ethylhexyl Palmitate, Illat, Szintetikus észter, Lágyító, Tenzid, Glyceryl Stearate, Emulgeálószer, Stearyl Alcohol, Cera microcristallina, Paraffin, Linalool, Geraniol, Carbomer, Alfa-izometil-ionon, Nátrium-hidroxid, Phenoxyethanol, Limonene, Dinátrium EDTA.


Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Parfum (EdP)

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml
Kód:  KSDS2027
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3616302680948
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05