Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

CHLOÉ Love Story EdP Set 150 ml

5,0 17 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

CHLOÉ Love Story EdP Set 150 ml

A Chloe Love Story Set 50 ml egy EDP-t és egy testápolót tartalmaz. Ez a gyönyörű készlet a népszerű Chloe márka másik szerelmi története. Alkalmas romantikus nők számára, akik kedvelik a virágos illatokat. Ajándékozz egy bájos illatot hölgy ismerőseidnek, amely hosszú ideig kísérheti őket! 




Chloé Love Story (50 ml)


egy szép virágos illat a nőknek, amelyet 2014-ben indítottak el. Az illatot romantikus szerelmi történet ihlette. Tartalmazza a fehér jázmin dallamait a francia virágzó kertekből, és a cédrusfa illatát. Ez a romantikus illat tele szeretettel és szeretet ígéreteket hozta létre Anne Flipo parfümjét.


A tiszta és friss illat neroli tónusokat tartalmaz, amelyek gyengéden keverednek a jázminnal és narancsvirággal. A fás cédrus aroma fűszeres pézsma illattal keveredik. A parfümöt egy jellegzetes üvegben található, amely a Chloé parfümök védjegye - egy puha szalaggal. A parfüm arca a francia színésznő Clémence Poésa. Nagyszerű illat, amely alkalmas romantikus nők számára, akik kedvelik a virágos illatot tiszta hangokkal. Fedezd fel magad a szelíd szépségben, és érzéki illatoddal varázsold el kedvesed!
Összetétel:Fej: neroliSzíve: jázmin, narancsvirágBázis: cédrus, pézsma 

Testápoló Chloé Love Story (100 ml)


egy könnyű testápoló, amely jól alkalmazható és nagyon gyorsan felszívódik. Hosszantartó hidratálást biztosít a bőr számára, hogy megőrizze lágyságát és rugalmasságát. A testápoló enyhíti és erősíti a test kontúrját, gyorsan behatol a bőrbe, amely azonnal lágy és puha lesz. Illatanyagot tartalmaz, amely ugyanolyan összetételű, mint a parfüm, és tökéletesen kiegészíti a parfümöt. Rendszeres használat esetén biztosítja a bőr számára szükséges nedvességet, hogy kellemes és gyönyörű legyen. Gyönyörű virágos, jázmin illatú, amely finom illatúvá varázsolja bőröd!
 



Használat:
Alkalmazd az egész testen, tiszta bőrön és óvatosan masszírozd be.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Parfum (EdP)
Elsődleges illatfajta Virágos
Származási hely Franciaország

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml
Kód:  KPFH600g
Termékszám:  3614220726045
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20