Oldal frissítése

CHLOÉ Chloé EdP Set 95 ml

5 3 értékelés
34 690 Ft

CHLOÉ Chloé EdP Set 95 ml

Légy ellenállhatatlan, ünnepeld szabadságodat és emeld ki szépségedet. A CHLOÉ Chloé női parfüm pontosan az a kiegészítő, amely tökéletes nővé tesz. A virágos illatokat kedvelő hölgyeknek ki kell próbálniuk a CHLOÉ Chloé-t. A parfüm mámorítóan édes licsi, mámorító frézia és bazsarózsa illatával varázsol el. A harmónia folytatódik a királynői rózsa, amámorító gyöngyvirág és magnólia virágos szívével. A kissé keleties befejezés a virginiai boróka és az ámbra jegyeivel érzéki jelleget kölcsönöz az illatnak. A CHLOÉ Chloé parfüm ajándékcsomag EdP 75 ml minden nőnek örömet okoz, aki szereti a virágos illatokat.

A CHLOÉ Chloé EdP 75 ml ajándékkészlet főbb jellemzői

  • A parfüm ideális a virágos illatokat kedvelő nők számára
  • A CHLOÉ Chloé EdP édes licsivel, mámorító fréziával és bazsarózsával varázsolja el az embert
  • A rózsa, a gyöngyvirág és a magnólia virágos szívével folytatódik
  • A végén a virginiai boróka és az ámbra jegyei jelennek meg
  • A szett egy nagy 70 ml-es EdP-t és egy kis 20 ml-es utazócsomagot tartalmaz
  • Gyönyörű Chloé illat egy szokatlan üvegben, ami nagyon sokáig tart
  • A CHLOÉ Chloé ajándékcsomag EdP 75 ml minden nőnek tetszeni fog

A készlet tartalma:
CHLOÉ Chloé EdP 75 ml
CHLOÉ Chloé EdP 20 ml

Ikonikus Chloé parfümök

A francia Chloé márka 1952-ben lépett be a divatvilágba, és egyike azon kevés márkáknak, amelyek kizárólag nőkre fókuszálnak. A készruhakollekcióinak köszönhetően népszerűségre tett szert a vásárlók körében. A luxuskozmetikumok terén is a világ egyik vezetője. A kifinomult női illatokra összpontosít, hangsúlyozva az egyéniséget, a nőiességet és a fesztelenséget. Azikonikus Chloé parfümöket káprázatos fás jegyek jellemzik, finom virágos esszenciákkal kombinálva. Egyedülálló intenzitásukkal és hosszan tartó erejükkel tűnnek ki, amelyek egész nap nem okoznak csalódást. A Chloé időtálló parfümjei az aktuális divatkollekciókban is inspirációt találnak. Ezért válnak olyan egyedi kiegészítővé, amely minden modern nő eleganciáját és stílusát kiemeli.


Összetétel

Alcohol Denat., Illat, Water, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Akrilátok/oktilakrilamid kopolimer, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzofenon-3, Benzyl Salicylate BHT, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Citronellol, Ethylhexyl Salicylate, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hidrolizált jojobaészterek, Hydroxycitronellal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Limonene, Linalool, FD&C Red No. 4 (CI 14700), FD&C Yellow No.5 (CI 19140). 

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Parfum (EdP)

Űrtartalom

Űrtartalom 95 ml
Kód:  KPFA1135
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3616302923311
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20