Oldal frissítése

CHLOÉ Chloé EdP Set 60 ml

30 490 Ft

CHLOÉ Chloé EdP Set 60 ml

Légy ellenállhatatlan, ünnepeld szabadságodat és emeld ki szépségedet. A CHLOÉ Chloé női parfüm pontosan az a kiegészítő, amely tökéletes nővé tesz.

Alapvető információk
Az illat típusa: Keleti, virágos
Rendeltetése:női
Illatanyag összetevők: Freesia,bazsarózsa, rózsák, gyöngyvirág, ambergris, virginiai boróka

A CHLOÉ Chloé EdP összetevői

FEJILLAT

frézia, bazsarózsa, licsi

SZÍVILLAT

rózsa, gyöngyvirág, magnólia

ALAPILLAT

Ambergris, virginiai boróka

Fedezd fel játékosságodat a CHLOÉ Chloé EdP-vel

Bújj bele a CHLOÉ Chloé eau de parfum légies és romantikusan virágos illatába, amely felébreszti belső hangodat és rejtett játékosságodat. A gyönyörű rakott üveg és a kézzel kötött díszítés a kizárólag női ruházati márka elegáns stílusára utal.

A CHLOÉ Chloé EdP Set 60 ml legfontosabb jellemzői

  • A parfüm nők számára ideális
  • Eredetileg Franciaországból származik
  • Romantikus, virágos, keleties illat
  • Alkalmas mindennapos használatra
  • A csomag tartalma: EdP 50 ml, EdP 10 ml.

Gyümölcsös illat egy csipetnyi kelettel

A virágos illatokat kedvelő hölgyeknek ki kell próbálniuk a CHLOÉ Chloé-t. Az illatos víz édes licsivel, mámorító fréziával és bazsarózsával varázsolja el őket. A harmónia folytatódik a rózsakirálynő virágos szívével, valamint a mámorító gyöngyvirággal és magnóliával. A kissé keleties befejezés a virginiai boróka és az ámbra jegyeivel érzéki jelleget kölcsönöz az illatnak.

Romantika ünnepnapokon és hétköznapokon

Ez a parfüm tökéletesen illik minden romantikus nőhöz. Ez kiemeli a gyengédségét és természetes szépségét. Az illat alkalmas mindennapi viseletre és különleges alkalmakra egyaránt. Bár a nyári szezonra alkalmas, egész évben gyönyörködhetsz magadban és a környezetedben.

A francia Chloé márka 1952-ben lépett be a divatvilágba, és egyike azon kevés márkáknak, amelyek kizárólag nőkre fókuszálnak. A készruhakollekcióinak köszönhetően népszerűségre tett szert a vásárlók körében. A luxuskozmetikumok terén is a világ egyik vezetője. A kifinomult női illatokra összpontosít, hangsúlyozva az egyéniséget, a nőiességet és a fesztelenséget. A Chloé ikonikus parfümjeit káprázatos fás jegyek jellemzik, finom virágos esszenciákkal kombinálva. Egyedülálló intenzitásukkal és hosszan tartó erejükkel tűnnek ki, amelyek egész nap nem okoznak csalódást. A Chloé időtálló parfümjei az aktuális divatkollekciókban is inspirációt találnak. Ezért válnak olyan egyedi kiegészítővé, amely minden modern nő eleganciáját és stílusát kiemeli.

Összetétel

ALCOHOL DENAT., AQUA/WATER/EAU, PARFUM/FRAGRANCE, LIMONENE, LINALOOL, CITRAL, EUGENOL, ROSA DAMASCENA FLOWER OIL, GERANIOL, CITRONELLOL, FARNESOL, BENZIL-ALKOHOL.


Paraméterek

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Parfum (EdP)
Elsődleges illatfajta Virágos
Származási hely Franciaország

Űrtartalom

Űrtartalom 60 ml
Kód:  KPFC3040
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3616304094958
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10