Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

CHLOÉ CHLOÉ 75 ml

4,9 38 értékelés
32 190 Ft

CHLOÉ CHLOÉ 75 ml

Dárková sada Chloé Chloé

A Chloé Chloé EDP ajándékcsomag EDP-t, mini EDP-t és azonos illatú testápolót tartalmaz. A gyönyörű készlet megfelelő ajándék romantikus nő vagy lány számára. A mini EDP-t bárhova viheti magával, ha nem szeretné kedvenc illatát nélkülözni. Retiküljében hordhatja magával munkába vagy utazáskor. Ajándékozza meg a készlettel nőismerősét, garantáltan megörvendezteti.

Az illat, amelyet megszeret...

EDP Chloé Chloé (75 ml + 5 ml)
Könnyű virágillat fiatalos lélekkel. Mámorító, elegáns és nagyon nőies. A Chloé Chloé parfüm illata a frézia, a bazsarózsa és a licsi illatának hármas kombinációjával azonnal megérint, majd az uralkodó és halhatatlan rózsa hatására a heves szív kinyílik.  Az illatkompozíció lélegzetelállító végeredményét a pézsma, a borostyán és a természetes cédrus adja. Könnyű, de heves és elegáns virágillat rózsa alappal a szép és érzéki nő számára.

Chloé Chloé testápoló (100 ml)
A gyengéd testápoló kíméletesen ápolja az egész testet, a bőrt selymesen puhává teszi, visszaadja természetes rugalmasságát. Biztosítja bőr hosszantartó hidratáltságát, védelmet nyújt a külső káros hatásokkal szemben. Gazdag összetétele mélységéig táplálja a bőrt, ezáltal kellemesen üdévé és tökéletesen illatossá teszi a Chloé Chloé csodálatos aromájával. A testápoló varázslatos illatát még jobban kiemeli a parfüm illata, amely megbízhatóan végigkíséri egész napját. Adja meg az esélyt a bőrének a tündökélsre! 
 

összetétel

Fő: frézia, licsi, bazsarózsa
Alap: cédrus, pézsma, borostyán
Szív: gyöngyvirág, magnólia, rózsa

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Parfum (EdP)
Származási hely Franciaország
Kód:  KPFC810
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3616303452636
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15