Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

CHANEL No.5 EdP 50 ml

4,6 21 értékelés
Változat
Űrtartalom
35 ml 50 ml 100 ml 200 ml
54 290 Ft

CHANEL No.5 EdP 50 ml

CHANEL No.5 EdP
Chanel

Engedd magad elcsábítani egy olyan illat által, amely 1921 óta hódítja meg a férfiak szívét. A CHANEL No.5 a világ egyik leghíresebb és legnépszerűbb parfümje. Ezt az illatot például az isteni Marilyn Monroe is szerette.

Alapvető információk

Illat típusa:

Virágos, aldehid

Cél:

Női

Illatanyag összetevők:

Citrom, bergamott, neroli, ylang-ylang, jázmin, rózsa, gyöngyvirág, szantálfa, borostyán, pézsma, vanília.

A parfüm illatösszetevői

Parfümök

fej

citrom, bergamott, aldehidek, neroli, ylang-ylang

Parfümök

szív

jázmin, rózsa, gyöngyvirág, gyöngyvirág

Parfümök

TEST

szantálfa, borostyán, vetiver, cibet, pézsma, pacsuli, vanília

A parfüm tulajdonságai

Ezt a legendás illatot maga Coco Chanel kérésére alkották meg. Olyan, "a nő illatát idéző, nőies parfümöt" szeretett volna, amely nem hasonlít semmi másra. Az újonnan létrehozott, forradalmi illat az aldehidek példátlan használatával minden korábban bevett parfümipari konvenciót felrúgott.

CHANEL No.5 EdP

Eau de Parfum nőknek.

Ez a parfüm eredetileg Franciaországból származik.

Illata aldehides, virágos.

Ünnepi alkalmakra illik.

Ernest Beaux alkotta meg 1921-ben.

50 ml-es kiszerelésben.

A Chanel No. 5 illatának leírása

Egy ikon a parfümök között, amely egy gyönyörű csokrot nyújt át egy minimalista üvegben. A citrusfélék, az ylang-ylang és az aldehidek csúcsjegyei teszik csillogóvá ezt az illatot. A jázmin, a rózsa és a gyöngyvirág virágos szívillata érzékiséget és csábító erőt kölcsönöz. A szantálfa meleg vetiverrel és édes vaníliával zárja a veszélyesen vonzó Chanel No. 5 illatát.

Milyen alkalmakra illik ez a parfüm?

A Chanel No. 5 női parfüm kifinomult illata  különleges alkalmakra illik. Egész évben viselheted. Jellemzően az érett nők részesítik előnyben, akik a friss és virágos illatok után valami teljesen újat keresnek. De biztosan talál rajongókat a fiatalabb hölgyek körében is.

Chanel

A Chanel parfümök és kozmetikai termékek a híres francia divattervező és a luxusmárka alapítójának, Coco Chanelnek a műhelyéből származnak. Az 1920-as és 1930-as években a divat terén végzett munkája szó szerint forradalmasította az akkori öltözködési stílust. A rövid szoknyák, a különleges kosztümök vagy a híres kis fekete ruha bevezetésével kitörölhetetlen nyomot hagyott a  történelemben. A parfümkészítés terén leginkább első parfümjéről, a Chanel N° 5 parfümről vált híressé. Több mint 100 éve létezik mámorító illata, 100 éve nyűgözi le a nőket és a férfiakat, és a mai napig a világ egyik leghíresebb és legkelendőbb parfümje.

Chanel kategóriák 

Chanel

Női parfümök

Chanel

Férfi parfümök


Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Parfum (EdP)
Elsődleges illatfajta Virágos
Származási hely Franciaország

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml
Kód:  KPFB298
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3145891254303

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10