Oldal frissítése

CERRUTI 1881 Pour Homme EdT Set 250 ml

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

CERRUTI 1881 Pour Homme EdT Set 250 ml

A CERRUTI 1881 Pour Homme EdT Set egy diszkrét és kifinomult illat, amely megadja a belépőt az exkluzív urak klubjába. A friss citrusillat a megfelelő választás a klasszikus ízlésű férfiak számára. A CERRUTI 1881 Pour Homme EdT fő összetevője egy fás keverék, amely különböző fák, például szantálfa és rózsafa jegyeit ötvözi.

A CERRUTI 1881 Pour Homme EdT ajándékcsomag legfontosabb jellemzői

  • A CERRUTI 1881 Pour Homme EdT szett férfiak számára alkalmas
  • Nem tagadja meg francia eredetét
  • Aromás illat jellemzi
  • Kiváló mindennapi viselet a meleg nyári napokon
  • A CERRUTI 1881 Pour Homme EdT szettet különösen a modern, elegáns férfiak fogják értékelni

A CERRUTI 1881 Pour Homme EdT ajándékcsomag jellemzői 

A CERRUTI 1881 Pour Homme EdT Set illata nagyon kifinomult összetételű. Egyszerre ötvözi a visszafogottság és a különlegesség erényeit. A CERRUTI 1881 Pour Homme EdT férfi illat tökéletesen kifejezi viselője karizmáját. Nem tagadja meg a francia luxusminőséget. 1990 óta van a piacon, ebben az időben különösen népszerű volt az igazi úriemberek körében

A CERRUTI 1881 Pour Homme EdT illat leírása

A friss bergamott, a merész boróka és az elegáns virágok keveréke az első illat, amely érvényesül. Az illat szívét virágillat hatja át, a magával ragadó brazil rózsafával és a férfias korianderrel együtt. A CERRUTI 1881 Pour Homme EdT alapját érzéki pézsma, ámbra és fák kompozíciója alkotja. Az illat ezáltal elnyeri a tökéletes vonzerőt és mélységet. 

A készlet tartalma: 
CERRUTI 1881 Pour Homme EdT Set férfi parfüm, 100 ml
Dezodor, 150 ml

Illat típusa: 
Aromás

Fej: 
Írisz, jázmin, frézia, bergamott, rózsák, gyöngyvirág, ibolya, mimóza

Szív: 
Narancsvirág, írisz, jázmin, brazil rózsafa, kamilla, galbanum, tubarózsa, nárcisz, koriander

Test:
Szantálfa, ámbra, cédrus, pézsma, vanília


Összetétel

AZ ALKOHOL DENÁTUMOK, AQUA/WATER/EAU, PARFÜM/ILLAT, ACRYLATES/OCTYLACRYLAMIDE COPOLYMER, ALFA-IZOMETIL-IONON, BENZOFENON-3, BENZYL BENZOATE, BENZIL-SZALICILÁT, BHT, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, FAHÉJALKOHOL, CITRAL, CITRONELLOL, COUMARIN, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, EUGENOL, GERANIOL, HEXYLCINNAMAL, HYDROLYZED JOJOBA ESTERS, HYDROXYCITRONELLAL, LIMONENE, LINALOOL, PROPYLENE GLYCOL, D&, C RED N&DEG,33 (CI 17200), FD&, C RED N&DEG,4 (CI 14700), FD&, C SÁRGA N&DEG,5 (CI 19140).

Paraméterek

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Aromás
Illatösszetevők Bergamott, Cédrus, Ibolya, Frézia, Jázmin, Rózsa, Szantálfa, Vanília
Származási hely Franciaország

Űrtartalom

Űrtartalom 250 ml
AZ ALKOHOL DENÁTUMOK, AQUA/WATER/EAU, PARFÜM/ILLAT, ACRYLATES/OCTYLACRYLAMIDE COPOLYMER, ALFA-IZOMETIL-IONON, BENZOFENON-3, BENZYL BENZOATE, BENZIL-SZALICILÁT, BHT, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, FAHÉJALKOHOL, CITRAL, CITRONELLOL, COUMARIN, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, EUGENOL, GERANIOL, HEXYLCINNAMAL, HYDROLYZED JOJOBA ESTERS, HYDROXYCITRONELLAL, LIMONENE, LINALOOL, PROPYLENE GLYCOL, D&, C RED N&DEG,33 (CI 17200), FD&, C RED N&DEG,4 (CI 14700), FD&, C SÁRGA N&DEG,5 (CI 19140). '>
Kód:  KPFC3239
Termékszám:  5050456003778

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20