Oldal frissítése

CASIO LCW M100DSE-2A

4,6 15 értékelés
80 190 Ft

CASIO LCW M100DSE-2A

A Casio LCW M100DSE-2A férfi karóra még a legigényesebb férfiak várakozásait is felülmúlja. Kifinomult designt, minőségi kivitelezést és számos praktikus funkciót kínál. Acélból készült, és kerek kombinált számlapja, klasszikus óramutatókkal és digitális kijelzővel is rendelkezik. Rendkívül ellenálló zafírüveg védi.

Az óra hasznos funkciói közé tartozik a dátum, a stopper, az öt ébresztés, a 12/24 üzemmód jelzés és a világidő megjelenítése is. A jobb átláthatóság kedvéért a számlap teljesen automatikus LED világítással is fel van szerelve. Az óra hasznosítani tudja a napenergiát, az akkumulátor aktuális állapotát pedig egy mutató jelzi. Hála a rádiós vezérlésnek bízhatsz abban, hogy mindig pontosan fogja mutatni az időt. Nem utolsó sorban az 5 ATM-es vízállósága is jól jön majd, amely lehetővé teszi, hogy zuhanyzás közben is rajtad legyen az óra. Élvezd a luxust a Casio óra kiváló minőségével!

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Számlap és kijelző

Óralap átmérője 40 mm
Tárcsa színe Kék

Óramű

Szerkezet Napelemes

Szíj

Szíj színe Ezüst
Szíj anyaga Acél

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 50 m (5 ATM)
Kód:  KHO5187
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4971850925460
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20