Oldal frissítése

Casio GA 110TS-8A2

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Casio GA 110TS-8A2

A Casio GA 110TS-8A2 férfi karóra mindenkinek, aki szeret látni.Az akkumulátort áramforrásként használják.A 12 indexes kombinált óra klasszikus kezeket és két kis digitális kijelzőt kínál, amelyek nem csak arról szólnak, hogy mennyi idő alatt vagy más világidőben szeretne.

Visszaszámlálás és ismételt stopperóra, dátum és öt riasztás is rendelkezésre áll.A teljes kijelző automatikus LED háttérvilágítással rendelkezik.A tok kör alakú, mivel az anyag kiváló minőségű műanyagból készült, az óra üveg ásvány.Az órák vízállóak, ha oxigéneszköz nélkül merülnek.Élvezze a Casio óráinak luxusját és megbízhatóságát!

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Számlap és kijelző

Óralap átmérője 51,2 mm
Tárcsa színe Kék

Óramű

Szerkezet Quartz

Szíj

Szíj anyaga Műanyag
Kód:  KHO5184
Termékszám:  4971850988960
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20