Oldal frissítése

CASIO GA-100A 9A

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

CASIO GA-100A 9A

A Casio GA-100A 9A férfi karórát számos funkciója matt azoknak szánjuk, akik szeretnek mindent tudni és látni. Elemmel működik. A 12 indexes kombinált számlap klasszikus kijelző és digitális kijelző is egyben, amely nemcsak az adott időt, hanem a világidőt is mutatja.

Van továbbá időzítő, stopper, visszaszámlálás és riasztás funkció, dátumot és időt mutat, valamint  5 egymástól független napi ébresztés ismétléssel. A teljes kijelző automatikus LED háttérvilágítással rendelkezik. Az üveg edzett kristályüvegből készült. Az óra vízálló, ha búvárkodnál. Élvezd a Casioval a luxust és megbízhatóságot!

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Számlap és kijelző

Óralap átmérője 51 mm

Óramű

Szerkezet Quartz

Szíj

Szíj anyaga Műanyag

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 200 m (20 ATM)
Kód:  KHO5175
Termékszám:  4971850443827
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10