Oldal frissítése

CASIO EFR-549D-1A8

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

CASIO EFR-549D-1A8

A kombinált sportos férfi karóra nem csak elengedhetetlen segédeszköz, de a megjelenésének köszönhetően luxus, divatos kiegészítő is. A szíj és a tok 316L rozsdamentes acélból készült (Stainless steel), amit gyakorlatilag nem lehet tönkretenni. Az ásványi üveg, ami a számlapot védi, rendkívül kemény és magas a szilícium-tartalma, így ellenálló a karcolásokkal és az ütésekkel szemben is. A karóra ezen kívül finom vonalú számlappal, dupla dátumkijelzővel és stopperrel is rendelkezik. A vízállósága lehetővé teszi, hogy az órával úszhass vagy búvárkodhass.  

A fő előnyök

  • Számos praktikus funkció és luxus design kombinációja
  • Analóg számlap 
  • Az ásványi üveg jelenleg a legelterjedtebb óraüveg az ellenállóképességének köszönhetően
  • A lumineszcens mutatóknak köszönhetően a kevésbé kedvező fényviszonyoknál is jól fogod látni a pontos időt
  • 12 órás kronográf 1/1 mp. felbontással
  • Ionizált áramkör
  • A maximális lehetséges pontatlanság 20 másodperc/hónap
  • Elemmel működik

Rozsdamentes acél

A 316L rozsdamentes acél kemény (nem hajlik és nem törik), színtartó és nem okoz allergiás reakciót. Nem lép reakcióba a testnedvekkel, és ezért a fém alkatrészekből semmilyen anyag nem szabadul a bőrbe. A felülete teljes mértékben ellenálló az oxidációval és a korrózióval szemben. Az anyaga ezen kívül ellenáll az édes és a sós víznek is.

 

Vízállóság

A terméket 100M / 10 ATM-es vízállóság jellemzi az ISO 6425 szabvány szerint. Az ISO vizsgálatok tesztelik a hőingadozást, a mélységet, a víz és a levegő nyomását különbőző időtartamig, nyugalmi állapotban és az óra használata során is.

 

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Óramű

Szerkezet Quartz

Szíj

Szíj anyaga Acél

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 100 m (10 ATM)
Kód:  KHO9312
Termékszám:  4971850028901
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15