Oldal frissítése

Casio EFR 549D-1A2

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Casio EFR 549D-1A2

Kombinált sport férfi órák nem csak nélkülözhetetlen segítséget, hanem azért, mert a megjelenés és a luxus divatos kiegészítőként. Pánt és az óra ügy 316L rozsdamentes acél (rozsdamentes acél), ami gyakorlatilag lehetetlen elpusztítani.Ásványi üveg, amely a tárcsa, nagyon kemény, magas szilícium tartalma, ami számukra is ellenáll a karcolásoknak és a kopásnak. Az óra egy finom kék részleteket a fekete számlap, klasszikus elrendezés subciferníčků fürdés és vízállóság 100 m.

A fő előnyök

  • Számos praktikus funkciókat kombináljuk luxus design
  • analóg számlap tizenkét indexek
  • ellenállását az óra fokozott védelme révén korona és csavarja vissza a kupakot
  • ásványi üveg jelenleg a legelterjedtebb típusú órák üveg a magas ellenállás
  • Hála kezek lumineszcens koncentrálni, még gyenge fényviszonyok mellett is, a fluoreszkáló réteg Neobrite hosszan tartó fényerőt a sötétben után csak egy rövid fény hatására
  • 12 perces kronográf felbontása 1,1 mp.
  • trojzáhybovou karkötő van szerelve egy gombnyomással a csat kinyitása és biztosíték

rozsdamentes acél

316L rozsdamentes acél kemény (nem hajlik nem nullszaldós), színtartó és nem allergiás. Nem lép reakcióba a testnedvek és ezért nincs fém alkatrész szabadulnak a bőrbe. A felület teljesen teljesen ellenálló az oxidációval és korrózióval szemben. Az anyag is ellenáll a friss és a sós víz.  

vízálló

100M / 10 atm szintjét mutatja vízszigetelés szabványosított ISO 6425. ISO vizsgálatok közé hőingadozás, mélység, a víz nyomása és a levegő különböző hosszúságú ideig nyugalomban és kezelése rendelkező részének az órát.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Szíj

Szíj anyaga Acél

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 100 m (10 ATM)
Kód:  KHO9311
Termékszám:  4971850028888
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05