Oldal frissítése

Casio EFA 131BK-1A férfi karóra

4,6 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Casio EFA 131BK-1A férfi karóra

A Casio EDIFICE EFA 131D-1A1 férfi karóra világidő funkcióval rendelkezik, vagyis a városkód alapján automatikusan meghatározza az ottani zónaidőt. A stopper funkció mérési egysége 1/1000 másodperc, a maximális mérési idő 100 óra. Fel van szerelve egy praktikus visszaszámlálóval is, amely maximum 24 óra visszaszámlálási időtartam beállítására képes. A nulla elérésekor az óra hangjelzést ad. Automatikus ismétlés is bekapcsolható, ekkor az óra a nulla elérésekor automatikusan újraindítja a visszaszámlálást. Ideális azok számára, akiknek rendszeresen kell gyógyszert bevenniük, vagy aktív sportolók.
A Casio EDIFICE EFA 131D-1A1 órában 5 egymástól független ébresztési időpontot állíthatsz be, amelyek emlékeztetnek a fontos eseményekre. Lehetőség van az óránkénti riasztás beállítására is. A praktikus szundi funkció egy bizonyos időintervallum elteltével újra aktiválja az ébresztőt. Az óra egy teljesen automatikus naptárat is tartalmaz, amely az első beállítás után mindig a helyes dátumot jeleníti meg. A pontos időt a digitális és az analóg kijelzésű számlapon ellenőrizheted, tizenkét vagy huszonnégy órás formátumban. A beépített LED háttérvilágítás tökéletes láthatóságot biztosít rossz fényviszonyok esetén is.
A karóra kiváló minőségű anyagokból készült. Az edzett kristály óraüveg speciális kialakítása rendkívül tartóssá teszi. A konzervatívabb stílusú felhasználókat biztosan megnyeri a fémcsattal ellátott nemesacél óraszíj, amely  rendkívül tartós és luxus megjelenést kölcsönöz. Az óra 10 bar nyomásig vízálló. Ez a szint azt jelenti, hogy nyugodtan lehet az órában úszni, vagy légzőkészülék nélkül búvárkodni.
Műszaki paraméterek:
Ajánlott:
Férfiaknak
Óra:
Számlap: kombinált (analóg és digitális), fekete, LED háttérvilágítás, 12 jel
Vízállóság: 10 bar (100 méter)
Üveg: ásványi
Speciális jellemzők:
LED háttérvilágítás a számlapon
Többfunkciós ébresztőóra
Dupla dátum kijelzés
Stopper funkció
Visszaszámláló funkció
Világidő
Tok:
Anyaga: nemesacél
Szíj:
Anyaga: nemesacél
Szín: fekete
Nemesacél fémcsat
Energiaellátás:
Elem: CR1220
Méret:
50,3 x 46 x 12,5 mm

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Számlap és kijelző

Óralap átmérője 34 mm
Tárcsa színe Kék

Óramű

Szerkezet Quartz

Szíj

Szíj anyaga Acél

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 100 m (10 ATM)
Kód:  QS025f4
Termékszám:  4971850479611
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05