Oldal frissítése

CARTIER Declaration d'Un Soir EdT 100 ml

5 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

CARTIER Declaration d'Un Soir EdT 100 ml

A Cartier Declaration d'Un Soir egy könnyű, friss és fűszeres parfüm férfiak számára. A termék karizmatikus illatát a szantálfa hosszan tartó aromája biztosítja. Az üveg izgalmas, mégis visszafogott megjelenése utal az esszencia frissességére, enyhe fűszerességére és a benne rejlő romantikára. 

A friss, romantikus rózsaaroma finoman keveredik a szerecsendió összetéveszthetetlen zamatával. A kömény és a bors fűszeressége a kardamom aromájával és a szantálfa önálló esszenciájával együtt alkotja meg ezt az eredeti és nagyon érzéki illatkompozíciót. A parfüm különösen olyan férfiakhoz illik, akik értékelni tudják az éteri összetételt és a tökéletesen csábító, sármos illatot. Hagyja, hogy körülölelje a rózsával illatosított fűszer- és szantálfa aroma és egyetlen nő sem fog tudni ellenállni Önnek!
Illatösszetevők:
Szív: szerecsendió, rózsa
Bázis: szantálfa
Fő: kömény, kardamom, bors
Űrtartalom:
100 ml-es

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Fás
Illatösszetevők Rózsa
Származási hely Franciaország

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml
Kód:  KPFH334d
Termékszám:  3432240029263

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05