Oldal frissítése

CAROLINA HERRERA Good Girl EdP Set

4,8 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

CAROLINA HERRERA Good Girl EdP Set

CAROLINA HERRERA Good Girl luxus ajándékkészlet az igazán kivételes nők számára készült. Tartalma egy keleties-virágos illatú parfüm és egy testápoló. Mind nappali, mind éjszakai használatra alkalmasak. A speciálisan kiválasztott összetevők vonzó és csábító nővé varázsolják, bájjal és eleganciával fűszerezve az illat hatását. Kényeztesse testét a csodálatos CAROLINA HERRERA ajándékcsomaggal!

CAROLINA HERRERAGood Girl ajándékkészlet legfőbb jellemzői

  • CAROLINA HERRERA Goog Girl parfüm ajándékkészlet nőknek
  • EdP parfümöt és testápoló tejet tartalmaz
  • Keleties-virágos illat, amely tükrözi a nők eleganciáját
  • Parfüm egy luxus design üvegcsében
  • A készlet része egy testápoló krém, amely ugyanolyan illatú, mint a parfüm

CAROLINA HERRERA Good Girl EdP (50 ml)

A CAROLINA HERRERA Good Girl kifinomult, keleties-virágos illata a modern femme fatale-t szimbolizálja! Összetevői egy különleges luxus üvegcsébe vannak elrejtve. Az arany sarokkal ellátott, magas sarkú cipő formájú parfüm az elegancia tökéletes megtestesítője. A nap és éjszaka varázsát hordja testén, amikor ezt az egyedülálló parfümöt használhatja. Szokatlan és kivételes összetevőkből származik, amely meglepően édes illattal kezdődik; a mandula és kávé kellemes ízvilágával. A szívillat a virágos elemekből tevődik össze: a friss és rendkívül nőies jázmin és az erőteljes tubarózsa keveredik a kakaó és a tonkabab aromájával. A szelíd, mégis lenyűgöző Good Girl illata magába foglalja a női személyiség összetettségét, finom árnyalatait, amely minden nő sajátja.

Összetétel:
fej: mandula, kávé
szív: jázmin sambac, orris, tubarózsa
alapján: tonkabab, kakaó, szantálfa, vanília

CAROLINA HERRERA Good Girl testápoló (75 ml)

Élvezze kedvenc parfümjét a CAROLINA HERRERA Good Girl testápolóval is, amely ugyanolyan illattal rendelkezik, mint a parfüm. Használata lágy és bársonyosan puha bőrt eredményez, miközben intenzív illatélményt nyújt. A kellemes, finoman felszívódó testápoló tej illatát a jázmin, a kakaó és a vanília tartós aromája nyújtja, amely egész nap érezhető bőrén.

Alkalmazás:
Vigye fel a testápoló krémet a szükséges mennyiségben a bőrre, és óvatosan masszírozza el!


Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Parfum (EdP)
Elsődleges illatfajta Virágos
Származási hely Amerika

Űrtartalom

Űrtartalom 125 ml
Kód:  KPPF918
Termékszám:  8411061872239

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15