Oldal frissítése

CAROLINA HERRERA Good Girl Set 150 ml

31 990 Ft

CAROLINA HERRERA Good Girl Set 150 ml

A CAROLINA HERRERA Good Girl EdP első látásra lenyűgöz a női magassarkú cipők és csábító ruhák által inspirált megjelenésével. A CAROLINA HERRERA Good Girl EdP kiemeli a női szépséget, akár egy hivatalos partin, akár egy meghitt vacsorán.
Alapvető információk
Illat típusa: Keleti, virágos
Rendeltetése:Női
Egyéb illatjegyek:Jázmin, tubarózsa

FEJ

Mandula

SZÍV

Tubarózsa, jázmin sambac

ALAP

Kakaó, tonkabab

CAROLINA HERRERA Good Girl EdP

A CAROLINA HERRERA Good Girl EdP női parfüm első pillantásra elbűvöl. Ki ne emlékezne a híres üvegre, amely egy nagyon magas női cipő formájú, és a szlogenre: "It's so good to be bad." A CAROLINA HERRERA Good Girl EdP olyan pajkos lányoknak készült, akik nem félnek megmutatni magabiztosságukat és nőiességüket. A Good Girl a mandula, a szokatlan tubarózsa, a tonkabab és a kakaó illatába burkolja viselőjét. Ne félj attól, hogy mindennap rossz kislány legyél a CAROLINA HERRERA Good Girl EdP-vel.

A CAROLINA HERRERA Good Girl EdP legfontosabb jellemzői

  • A CAROLINA HERRERA Good Girl EdP egy női parfüm
  • Eljött a magas sarkú cipők és csábító ruhák ideje
  • Keleti, virágos illatú
  • Mindennapi viseletre alkalmas
  • A CAROLINA HERRERA Good Girl EdP jellegzetes dizájnja egy női cipő formáját idézi
  • A csomag tartalma: 50 ml-es EdP és 100 ml-es testápoló

Egy illat minden napra

A CAROLINA HERRERA Good Girl EdP a balerinák és a kanári szoknyák képeit idézi. Az illata a nőiességet hangsúlyozza. És pontosan ez az, amire éppen szükséged van. A CAROLINA HERRERA Good Girl EdP egy keleties, virágos illat a mindennapokra, amely kifejezi minden nő karakterének kettősségét. Bátorsággal, csábító erővel, eleganciával és titokzatossággal vértez fel. Fedezd fel nőiességed ellentmondásait!

A keleties illatot virágos jegyek egészítik ki

Már közvetlen azután, hogy a CAROLINA HERRERA Good Girl EdP-t felvitted a bőrödre, szinte egyből rabul ejt a mandula illata, és Te leszel az első, aki ezt átélheti. Az illat szívének mélyén virágoznak a ritka és csábító tubarózsa akkordjai, amelyek egy magabiztos és merész lépéssel érkeznek. Az illat alapját meleg tonkabab és kakaó esszencia alkotja, amely folyamatosan bontakozik ki, és egész nap veled marad.

CAROLINA HERRERA egy neves divattervező, aki az elegáns hölgy megtestesítője. Az általa tervezett dolgok mindig gyönyörűek, stílusosak és nagyon nőiesek. Termékeit minden kifinomult ízlésű nő értékelni fogja. A CAROLINA HERRERA márka parfümjei között kellemes nyári bujaságot találsz, bár a kollekció középpontjában egy luxus virágos kompozíció áll, amely a nőies bájt hangsúlyozza. A CAROLINA HERRERA nem feledkezik meg az urakról sem, akik mindig visszatérnek a jellegzetes parfümjükért, amely egy láthatatlan, de látványos kiegészítőként szolgál számukra. A választékban olyan parfümöket találsz, amelyek érzékiek, összetettek, de frissek és optimisták is. A CAROLINA HERRERA márka olyan kiegészítő kozmetikumokat is tartalmaz, mint a dezodorok, a tusfürdők, a testápoló krémek, az aftershave-ek és egyéb termékek.

Összetétel

ALCOHOL DENAT., PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), LINALOOL, HYDROXYCITRONELLAL, BENZIL-SZALICILÁT, COUMARIN, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, BENZYL BENZOATE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, LIMONENE, GERANIOL, CITRONELLOL, ISOEUGENOL, HEXYL CINNAMAL, BENZYL ALCOHOL, CITRAL, CI 60730 (EXT IBOLYA 2), CI 60730 (EXT. VIOLET 2).

Paraméterek

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Parfum (EdP)
Elsődleges illatfajta Virágos
Származási hely Amerika

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml
Kód:  KPFC3043
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8411061075166

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20