Oldal frissítése

CAROLINA HERRERA Good Girl EdP Set 180 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

CAROLINA HERRERA Good Girl EdP Set 180 ml

A CAROLINA HERRERA Good Girl EdP női ajándékcsomag már az első pillantásra lenyűgöz a női magassarkú cipők és csábító ruhák által inspirált megjelenésével. A CAROLINA HERRERA Good Girl EdP parfüm kiemeli a női szépséget, legyen szó akár egy hivatalos partiról, akár egy meghitt vacsoráról.

A CAROLINA HERRERA Good Girl EdP Set ajándékcsomag legfontosabb jellemzői

  • A CAROLINA HERRERA Good Girl EdP Set nők számára készült
  • Itt az ideje a magas sarkú cipőnek és a csábító ruhának
    Keleties, fás illatjegyek
    Alkalmas mindennapi viseletre
    A CAROLINA HERRERA Good Girl EdP Set ajándékcsomag jellegzetes dizájnja egy női cipő formáját idézi

A CAROLINA HERRERA Good Girl EdP ajándékcsomag jellemzői 

A CAROLINA HERRERA Good Girl EdP ajándékcsomag már első látásra lenyűgöz. Ki ne emlékezne az ismerős, nagyon magas női cipőt formázó üvegre és a szlogenre, amely szerint "It's so good to be bad". A CAROLINA HERRERA Good Girl EdP egy illat minden rossz lánynak, akik nem félnek megmutatni magabiztosságukat és nőies oldalukat. A Good Girl a mandula, a szokatlan tubarózsa, a tonkabab és a kakaó illatába burkol. A CAROLINA HERRERA Good Girl EdP-vel nem fogsz félni attól, hogy minden nap rossz kislány legyél.

A CAROLINA HERRERA Good Girl EdP Set parfüm leírása

Kezdetben, miután a CAROLINA HERRERA Good Girl EdP parfümöt felviszed a bőrödre, egy új függőség kezd kialakulni a mandula iránt, amelyet te fogsz először érezni. A szív középpontjában mélyen és csábítóan virágzanak a ritka tuberózsa akkordjai, amely egy magabiztos és merész lépéssel érkezik. Az illat alapját a meleg tonkabab és a kakaó esszencia alkotja, amely utoljára bontakozik ki, és egész nap veled marad. A CAROLINA HERRERA Good Girl EdP a balerinák és a kanárisárga szoknyák képeit idézi. Illata mindig a nőiességet hangsúlyozza. Ez pontosan az, amire szükséged van. A CAROLINA HERRERA Good Girl EdP egy keleties-virágos illat a mindennapokra, amely kifejezi minden nő karakterének kettősségét. Bátorságot, csábító erőt, eleganciát és titokzatosságot. Fedezd fel nőiességed ellentéteit. 

A készlet tartalma: 
CAROLINA HERRERA Good Girl EdP női parfüm, 80 ml
Testápoló ,100 ml

Illat típusa:
Keleti, virágos

Fej:
Mandula

Szív:
Tubarózsa, arab jázmin

Test:
Kakaó, tonkabab


Összetétel

ALCOHOL DENAT., PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), BENZIL-SZALICILÁT, COUMARIN, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, HYDROXYCITRONELLAL, LINALOOL, LIMONENE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, BENZYL BENZOATE, HEXYL CINNAMAL, CITRIC ACID, CITRONELLOL, FARNESOL, BENZYL ALCOHOL, TETRASODIUM-EDTA, GERANIOL, ISOEUGENOL, CI 60730 (EXT. VIOLET 2)

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Parfum (EdP)
Elsődleges illatfajta Keleti
Illatösszetevők Jázmin

Űrtartalom

Űrtartalom 180 ml
ALCOHOL DENAT., PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), BENZIL-SZALICILÁT, COUMARIN, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, HYDROXYCITRONELLAL, LINALOOL, LIMONENE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, BENZYL BENZOATE, HEXYL CINNAMAL, CITRIC ACID, CITRONELLOL, FARNESOL, BENZYL ALCOHOL, TETRASODIUM-EDTA, GERANIOL, ISOEUGENOL, CI 60730 (EXT. VIOLET 2)'>
Kód:  KPFC3221
Termékszám:  8411061022115

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15