Oldal frissítése

CAROLINA HERRERA Good Girl EdP Set

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

CAROLINA HERRERA Good Girl EdP Set

CAROLINA HERRERA Good Girl luxus ajándékkészlet a kivételes nők számára. Tartalma:  orientális-virágos illatot idéző parfüm és testápoló, mindkét illatszer egyedi, design üvegben érkezik, és mind nappali, mind pedig éjszakai használatra alkalmas. A nagy odafigyeléssel kiválasztott összetevők harmóniája vonzó és csábító nőt testesítenek meg, akiből nem hiányozhat a varázslatos báj és elegancia. Kényeztesd magad rítusba illően a CAROLINA HERRERA ajándékcsomaggal!

A CAROLINA HERRERA Good Girl ajándékszett jellemzői

  • CAROLINA HERRERA Good Girl parfüm ajándékkészlet nőknek
  • EDP parfümöt és testápolót tartalmaz
  • keleties-virágos illat, amely a nők számára eleganciát kölcsönöz
  • parfüm luxus design üvegben
  • kényeztető testápoló krém a parfümmel megegyező illatban

CAROLINA HERRERA Good Girl parfüm EDP (80 ml)

A CAROLINA HERRERA Good Girl kifinomult, orientális-virágos illata szimbolizálja a modern femme fatale-t, akinek csábító személyisége egy luxus üvegbe van rejtve. Az arany színű sarokkal rendelkező, körömcipő formájú üveg a női eleganciát, a kék átmenet pedig a nappal és éjszaka varázsát szimbolizálja, hiszen ezt az egyedülálló illatot bármikor viselheted. A parfümöt szokatlan és kivételes összetevőkből állították össze: azonnal meglep az édes mandula és kávé kellemes illatával. Ezután jelenik meg a virágos szívillat, a friss és rendkívül nőies jázmin és a részegítő tubarózsával tökéletes harmóniájával, amelyet az aromás kakaóbab és tonka bab gazdag illata kísér. A szelíd, mégis lenyűgöző Good Girl illat megmutatja, hogy milyen sokrétűek és sokfélék a nők, beleértve az összes pozitív és árnyoldalt, amely mindannyiukra jellemző. 

Összetétel:
fejillat:   mandula, kávé
szívillat:   jázmin, tubarózsa
alapillat: tonkabab, kakaó, szantálfa, vanília

CAROLINA HERRERA Good Girl testápoló (100 ml)

Élvezd kedvenc parfümödet, a CAROLINA HERRERA Good Girlt testápolóként is, hogy még intenzívebb élményt kapj! Lágyságot és bársonyos puhaságot kölcsönöz, miközben kíméletesen  ápolja a bőrödet. Kellemes és könnyen felszívódik. A jázmin virágzó illata, a kakaó és a vanília tartós aromája így egész nap veled marad.

Alkalmazás:
Kis mennyiségben vidd fel a bőrre, és alaposan masszírozd bele.


Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Parfum (EdP)
Elsődleges illatfajta Virágos
Származási hely Amerika

Űrtartalom

Űrtartalom 180 ml
Kód:  KPPF919
Termékszám:  8411061872178

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05