Oldal frissítése

CAROLINA HERRERA Bad Boy EdT Set 210 ml

5 2 értékelés
35 790 Ft

CAROLINA HERRERA Bad Boy EdT Set 210 ml

A CAROLINA HERRERA Bad Boy EdT szett egy illatos duót kínál - 2× eau de toilette-t és egy tusfürdőt. A kozmetikai termékek egy nagyon érzéki, keleties és fűszeres illatot ötvöznek fás jegyekkel, amelyet olyan férfiak számára hoztak létre, akik nem rejtik el magukban a lázadót, és nem félnek átlépni a határokat. Az illat a fekete magas sarkú cipőbe rejtett Good Girl eau de toilette férfias ellenpárja. A férfi változatnak is nagyon eredeti üvege van, amely egy a tiszta égből érkező fekete villámot formál. Az eau de toilette-t tökéletesen kiegészíti a férfi tusfürdő, amelynek hidratáló formuláját az új, aromás és fűszeres Bad Boy illat gazdagítja.

A CAROLINA HERRERA Bad Boy EdT szett főbb jellemzői

  • Kozmetikai ajándékkészlet férfiaknak az amerikai Carolina Herrera márkától
  • A stílusos szett 2× férfi eau de toilette és tusfürdő a Bad Boy kollekcióból
  • A szett egy keleties, fás-fűszeres illat magabiztos, merész lázadóknak
  • Eau de Toilette férfiaknak 2019-ből, amely úgy csap le, mint derült égből a villámcsapás
  • Egy érzéki, aromás illat szokatlan fekete villámos üvegbe rejtve
  • Eau de toilette alkalmi viseletre és különleges alkalmakra egész évben
  • Bad Boy illatú tusfürdő, amely tökéletesen kiegészíti az eau de toilette-t
  • Tusfürdő férfiaknak a friss, tiszta, hidratált és illatos bőrért

A Carolina Herrera Bad Boy illatával villámcsapásként hat a nőkre

A Carolina Herrera Bad Boy EdT egy új férfi illat, amelyet merész férfiaknak terveztek. Egy erős, aromás, fűszerekkel és fás jegyekkel teli keleties illat amely egy nagyon szokatlan kombinációval nyit. A fekete és fehér bors fűszerességét a lédús bergamott aromája lágyítja. A szívjegy csak két összetevőt egyesít. A friss, gyógynövényes zsálya mellett az értékes cédrus kifejezetten fás illata nyílik meg. Az alapjegyet balzsamos ámbra, érzéki, keserű kakaó és a tonkabab intenzív, keserédes aromája alkotják. Az érzéki, férfias illat egy sötét fekete üvegben található, amely egy stilizált villám formáját ölti. Fedd fel lázadó éned, és támadd meg a körülötted lévő nők érzékeit egy fűszeres illattal.

A parfüm összetétele:
Fejjegy (magas tónusok) - bergamott, fekete bors, fehér bors
Szívjegy (középső tónusok) - cédrus, zsálya
Alapjegy (alacsony tónusok) - tonkabab, kakaó, ámbrafa

Hidratáld bőröd a Carolina Herrera Bad Boy tusfürdővel

A Carolina Herrera Bad Boy tusfürdő gyorsan bőrápolási rutinod részévé válik. A nedves bőrön csodásan dús habbá válik, amely gyengéden tisztítja a bőrt az egész testen. A tusfürdő használata után bőröd puha, természetesen hidratált és védett lesz a kiszáradás ellen. Ezenkívül a tusfürdő a Bad Boy keleties, fás illatával illatosítja. Minden zuhanyzás varázslatos élményt nyújt minden érzékszerved számára. Ha a tusfürdőt az ugyanezen termékcsaládból származó eau de toilette alkalmazása előtt használod, az támogatja az egyedülálló illat intenzitását és tartósságát.

Így használd:
Vidd fel a tusfürdőt a nedves bőrödre, és körkörös mozdulatokkal habosítsd fel. Mosakodás után langyos vízzel öblítsd le a maradék habot. Ideális esetben a Carolina Herrera Bad Boy Eau de Toilette alkalmazása előtt használd.

Az ajándékdoboz tartalmazza:
1× Carolina Herrera Bad Boy EdT (100 ml)
1× Carolina Herrera Bad Boy EdT (10 ml)
1× Carolina Herrera Bad Boy tusfürdő (100 ml)

Összetétel

Összetevők. Alcohol Denat., Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Kumarin, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Linalool, Limonene, Alfa-izometil-ionin, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Geraniol, Citral, Citronellol, 2-oktinoát-metil, Hydroxycitronellal, Cinnamal, Növényi eredetű alkohol 80 % Vol.


Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Aromás
Származási hely Spanyolország

Űrtartalom

Űrtartalom 210 ml
Kód:  KPFC3949
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8411061046210

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20