Oldal frissítése

CANNADERM Thermolka 200 ml

4,5 15 értékelés
3 690 Ft

CANNADERM Thermolka 200 ml

Ha egy begörcsölt-, fáradt izom, ízületi merevség, vagy a végtagok elégtelen vérkeringése gyötri, próbálja ki ezt a kiváló Cannaderm gélt.  A nagy hatékonyságú vanília és kapszaicin (chili paprika kivonat) összetétele ugyanis különleges melegítő hatást nyújt Önnek.  Akár sportteljesítményre, akár hosszabb hűvös környezetben való tartózkodásra készül, a Thermolka mindig segít.

Legfontosabb jellemzői

  • Kiváló melegítő hatásű
  • Egyszerű alkalmazás
  • A vanília és kapszaicin kombinációja

Alkalmazása

A gélt vékony rétegben, finoman masszírozza a bőrbe a kezelni kívánt felületen. Ne alkalmazza a szem körüli területen, nyálkahártyán vagy sérült bőrfelületen! Használata után mindig mosson kezet szappannal és meleg vízzel! A készítményben lévő alkotóanyagokra való túlérzékenységnél ne használja! Nem alkalmas 3 éves kor alatt!

Összetétel

Aqua, Alcohol Ddenat., Cannabis Sativa mag olaj, Aesculus hippocastanum mag kivonat, PEG-40 hidrogénezett ricinusolaj, nátrium-hidroxid, vanillilcsoport butil-éter, Carbomer, kámfor, Eucalyptus globulus Leaf Oil, Abies sibirica olaj, cserjés paprika Gyanta, Helianthus annuus Seed Oil, D-limonén .

 

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Természetes kozmetikum

Típus

Típus Uniszex

Tulajdonságok

Hatás Masszírozó, Izomlazító
Specifikáció Natúr

Bőrprobléma

Milyen problémára ajánlott Fájó lábakra

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Összetétel

Összetétel jellemző Természetes összetevőjű

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml

Jellemzők

Térfogat 0,2 l
Típus Melegítő, Kender
Kód:  KSTE0676
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8594059735638

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20