Oldal frissítése

Candino C4557/1

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Candino C4557/1

A Candino C4557/1 női analóg óra a svájci márkától, a CANDINO-tól eleganciájával és teljesen aranyozott felületével nyűgözi le Önt. Az óra és a szíj rozsdamentes acélból készült, így ellenáll a nagyobb terhelésnek is. A fehér számlap aranyozott római számokkal dekorált.

A számlapot rendkívül ellenálló zafír kristály védi. Ellenáll a legtöbb karcolásnak, melyek akkor történnek meg, mikor Ön a karórát hordja. Az óra 5 ATM-s vízállósággal bír. Zuhanyozhat és kezet is moshat vele.

Fő előnyei

  • Erős és tartós pánt és ház
  • Luxus megjelenés
  • Nem kell számlapon megjelenő karcolásokkal foglalkoznia
  • Nem esik le a kezéről

Három részből álló összecsukható csat

Az óra felvétele másképp került megoldásra. Néhány módszer sokkal biztonságosabb, néhány kevésbé. A legjobbak közé a három részből álló biztonsági csat tartozik. Ez biztosítja, hogy az óra nem esik le, így nyugodtan koncentrálhat más dolgokra.

 

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 50 m (5 ATM)
Kód:  KHO8252
Termékszám:  8590588510920

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05