Oldal frissítése

Candino C4554 / 1

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Candino C4554 / 1

Női analóg órát C4554 / 1-től a svájci márka CANDINO lenyűgözi kocka ház díszített világos kövek. Az óra és a szíj rozsdamentes acélból, és ellenáll a nagyobb terhelést. Fehér tárcsával könnyen olvasható arab számokkal.

A számlap védelem biztosítja a rendkívül ellenálló zafír kristály. Ellenáll a legtöbb karcolások, amelyek akkor jelentkeznek, ha a karóra. Órák vízálló 5 ATM. Akkor lehet egy hideg zuhany, vagy mossa a kezét.

A fő előnyök

  • Erős és tartós pánt és az óra tokját
  • luxus megjelenés
  • Nem foglalkoznak a karcolásoktól a dián
  • Nem esik ki a kezét

A három darabból álló összecsukható kapocs

Rátérve az órát meg lehet oldani másképp. Néhány módszer sokkal biztonságosabb, néhány kevésbé. A legjobbak között ezek közé tartozik a használata egy három részből álló biztonsági klipek. Most, hogy biztosítja, hogy az óra visszaáll magukat. Továbbra is koncentrálni más dolog.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 50 m (5 ATM)
Kód:  KHO8238
Termékszám:  8590588510883
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10