Oldal frissítése

Calypso K5651 / 3

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Calypso K5651 / 3

Teen jel CALYPSO létre a csoport Festina - Lotus Group indít modern karóra kifejezetten a fiatal felhasználók számára. Ez a márka jellemzi érdekes színkombinációk, szokatlan formák, minőségi kivitelezés és nagyon kedvező áron. Ha keres egy ajándék a szeretett fél, így néz márka Calypso a tökéletes választás.  

Miért éppen a Calypso nézni?

  • vízálló 5 ATM
  • minőségi kidolgozás
  • érdekes design
  • Quartz óraszerkezet

Úgy tervezték, hogy a fiatalok

Calypso K5651 / 3 csodálatos női karóra, amely egyaránt vonatkozik a mindennapi viselet, valamint a divat, a társadalmi események. Az egyedülálló kialakításnak köszönhetően jellegzetes műanyag peremmel.Kezet lumineszcens lehetővé teszik a jobb olvasási idő a sötétben. Kényelmes heveder klasszikus kapocs alkalmazkodik az adott helyzethez, és kényelmet biztosít a hosszabb kopás. A gyártó eléri vízálló 5 ATM.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 50 m (5 ATM)
Kód:  KHO8181
Termékszám:  8590588317291

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05