Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

CALVIN KLEIN Women EdP 100 ml

4,9 15 értékelés
Változat
Űrtartalom
30 ml 100 ml
22 790 Ft

CALVIN KLEIN Women EdP 100 ml

CALVIN KLEIN Women EdP
CALVIN KLEIN

A CALVIN KLEIN Women EdP a virágos és fás illatok különleges kombinációjával büszkélkedhet, amelyet te és környezeted soha nem fogtok megunni. Mutasd meg személyiséged a világnak a CALVIN KLEIN parfümmel, és légy önmagad!

Alapvető információk

Illat típusa:

Virágos, fás

Célcsoport:

Női

Illatanyag összetevők:

Citrom, jázmin, boróka

A CALVIN KLEIN Women EdP illatösszetevői

Női toaletní voda

fej

Fekete bors, citrusfélék, eukaliptusz

Női toaletní voda

szív

Narancsvirág, jázmin, magnólia

Női toaletní voda

alap

Virginia boróka, ambroxán, olibanum

A CALVIN KLEIN Women EdP jellemzői

A CALVIN KLEIN Women EdP női parfüm a virágos és fás illatok friss kombinációja. Azok a nők fogják értékelni, akik nem félnek követni az álmaikat, és soha nem felejtik el, hogy kik is ők valójában. Ez az Eau de Parfum a nőiesség minden formáját ünnepli. Természetes és tiszta illatának köszönhetően mindennapi használatra alkalmas. A CALVIN KLEIN Women EdP követi az aktuális trendeket. Az illat kifejezi a személyiséget, erőt éshatározottságot ad minden nőnek. A rendkívüli üveg éppoly átható, mint a női tekintet.

CALVIN KLEIN Women EdP

A CALVIN KLEIN Women EdP nők számára ideális.

A nőiesség minden formáját ünnepli.

Friss, virágos és fás illatú. 

A CALVIN KLEIN Women EdP mindennapi viseletre alkalmas. 

Élvezd a pezsgő, virágos és fás illatot! 

100 ml-es kiszerelésben. 

A CALVIN KLEIN Women EdP illatának leírása

A A CALVIN KLEIN Women EdP frissítő eukaliptuszlevelekkel, citrusokkal és fekete borssal nyit. A virágos szívillatot a narancsvirágszirmok, a magnólia és jázmin keveréke adja. Ennek a szokatlan illatkompozíciónak az alapját a csábító tömjén, az ámbra és a virginiai cédrusfa alkotja. A parfüm ebből merít egy kis melegséget és mélységet. Az üveg kupakját egy átható női tekintet ihlette.

Milyen alkalmakra való ez a parfüm?

A CALVIN KLEIN Women EdP egy teljesen szabad és modern nőt képvisel, aki saját identitással rendelkezik. A más nőkkel való összetartozás érzése erőt ad neki. A CALVIN KLEIN Women EdP mottója az "I AM WOMEN", amely az összes nő egy testben való egyesülését fejezi ki. A CALVIN KLEIN Women EdP-t a pezsgő, virágos és fás illata mindennapos viseletre az erős, modern nők kedvencévé teszi.

Calvin Klein

A CALVIN KLEIN az egyik vezető márka világszerte. Luxus kozmetikumaival, rendkívüli, ikonikus parfümjeivel, elegáns ékszereivel, stílusos, minimalista divatruházatával, valamint időtálló divat- és lakberendezési kiegészítőivel vált ismertté. 1968-ban alapították New Yorkban, és máig a világ vezető, kortárs divatmárkája, amely nagyon széles rétegekre hat. Tiszta vonalak, kifinomultság, csábító és kifinomult design jellemzi.

CALVIN KLEIN kategóriák 

Ajándékszettek

Ajándékszettek

Parfümök

Parfümök

Testáolás

Testápolás


Összetétel

ALCOHOL DENAT., PARFÜM/ILLAT, AQUA/WATER/EAU, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, LIMONENE, HYDROXYCITRONELLAL, BENZOFENON-3, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, LINALOOL, CITRAL, PROPYLENE GLYCOL, GERANIOL, BHT, ACRYLATES/OCTYLACRYLAMIDE COPOLYMER, HYDROLYZED JOJOBA ESTERS, D&, C VÖRÖS NO. 33 (CI 17200), EXT. D&, C IBOLYA NO. 2 (CI 60730), FD&, C VÖRÖS NO. 4 (CI 14700), FD&, C YELLOW NO. 5 (CI 19140).

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Parfum (EdP)
Elsődleges illatfajta Virágos
Származási hely Amerika

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml
ALCOHOL DENAT., PARFÜM/ILLAT, AQUA/WATER/EAU, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, LIMONENE, HYDROXYCITRONELLAL, BENZOFENON-3, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, LINALOOL, CITRAL, PROPYLENE GLYCOL, GERANIOL, BHT, ACRYLATES/OCTYLACRYLAMIDE COPOLYMER, HYDROLYZED JOJOBA ESTERS, D&, C VÖRÖS NO. 33 (CI 17200), EXT. D&, C IBOLYA NO. 2 (CI 60730), FD&, C VÖRÖS NO. 4 (CI 14700), FD&, C YELLOW NO. 5 (CI 19140). '>
Kód:  KPFC1617
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3614225358463
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20