Oldal frissítése

CALVIN KLEIN Reveal for Men EdT 50 ml

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

CALVIN KLEIN Reveal for Men EdT 50 ml

Húzza vagy kattintson a kép beszúrásához.

A Calvin Klein Reveal férfi parfüm erőt, férfiasságot és  bátorságot fejez ki. A Reveal illata olyan férfiak számára alkalmas, akik szeretnék felhívni magukra környezetük figyelmét és érdeklődését, és megmutatnák határozott személyiségüket.
Az izgalmas illatkompozíció gyömbér, dinnye és körte friss illatával indul. Mindezt egy csepp brandy gazdagítja, amely aromás jelleget kölcsönöz a keveréknek. Az illat szíve az agávé, a velúr és a zsálya ritmusára ver. Az érzéki összetételt ámbra és vetiver zárja.
A Reveal illatának senki sem tud ellenállni. Ne félj megmutatni a személyiségedet és kiélvezni az élet minden napját. A Calvin Klein Reveal parfüm tökéletesen egészíti ki stílusod, eleganciád, és varázslatos ragyogást kölcsönöz. A Calvin Klein Reveal parfüm kampány arca Charlie Hunnam színész.
Összetétel:
Fej: dinnye, gyömbér, körte, brandy, masztix
Szív: só, velúr, agávé, zsálya
Alap: ámbra, tonka, vetiver
Kiszerelés: 50 ml


Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Aromás
Származási hely Amerika

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml
Kód:  KPFH694b
Termékszám:  3607342838116
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15