Oldal frissítése

CALVIN KLEIN Ladies Gift EdP Szett 29 ml

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

CALVIN KLEIN Ladies Gift EdP Szett 29 ml

Ha szereted a különböző CALVIN KLEIN illatokat, próbáld ki a CALVIN KLEIN Ladies Gift EdP Set ajándékcsomagot. A készletben a márka ötféle illatát találod. Ezentúl minden alkalomra lesz parfümöd. A CALVIN KLEIN az egyik vezető márka világszerte. Tiszta vonalak, kifinomultság, csábító és letisztult dizájn jellemzi. 

A CALVIN KLEIN Ladies Gift EdP Set ajándékcsomag legfontosabb jellemzői

  • A CALVIN KLEIN Ladies Gift EdP Set nők számára készült
  • Eredeti illat Amerikából
  • A kifinomultság és a csábítás jellemzi
  • A készletben a CALVIN KLEIN márka öt parfümjét találod

CALVIN KLEIN Eternity EdP

A CALVIN KLEIN Eternity EdP egy időtlen luxuskeverék virágokkal, citrusokkal és lágy fákkal. Ezzel az illattal a végtelen szerelem ígéretét birtokolhatod. Mutasd meg személyiségedet a világnak a CALVIN KLEIN eau de parfümmel, és légy önmagad. A CALVIN KLEIN Eternity EdP egy romantikus virágillat, amely kifejezetten elegáns nők számára készült, és mindennapi viseletre alkalmas. A CALVIN KLEIN Eternity EdP-t a citrom frissessége teszi különösen népszerűvé a nyári hónapokban. Az év további szakában pedig a nyári napsütést és a párás estéket idézi. Dobd fel a napodat, és változtasd a hétköznapi pillanatokat felejthetetlen élménnyé.

CALVIN KLEIN Euphoria EdP

A CALVIN KLEIN Euphoria EdP a zabolátlan természet és az egzotikus virágok titokzatos világát rejti. Mutasd meg személyiségedet a világnak a CALVIN KLEIN eau de parfümmel, és légy önmagad. A CALVIN KLEIN Euphoria EdP forradalmasítja az illatok világát. A gránátalma jellegzetes aromája összefonódik az illat virágos szívével. A CALVIN KLEIN Euphoria EdP illat tisztasága alkalmassá teszi a parfümöt az energikus és magabiztos nők számára mindennapi használatra, de ünnepi alkalmakra is. Dobd fel a napodat, és változtasd a hétköznapi pillanatokat felejthetetlen élménnyé.

CALVIN KLEIN Women EdP

A CALVIN KLEIN Women EdP a virágos és fás illatok különleges kombinációjával büszkélkedhet, amelyet soha nem fogsz megunni sem te, sem a környezeted. Mutasd meg személyiségedet a világnak a CALVIN KLEIN eau de parfum segítségével, és légy önmagad. A CALVIN KLEIN Women EdP egy teljesen szabad és modern nőt képvisel, aki saját identitással rendelkezik. A női összetartozás érzése erőt ad neki. A CALVIN KLEIN Women EdP mottója az "I AM WOMEN", amely kifejezi az összes nő egy testben való egyesülését. A CALVIN KLEIN Women EdP-t a pezsgő, virágos és fás illat az erős, modern nők kedvencévé teszi mindennapi viseletre. 

CALVIN KLEIN Eternity Air EdP

A CALVIN KLEIN Eternity Air for Women EdP egy ideális női illat. Az eau de parfum fő összetevője egy virágos esszencia, amelyben a jázmin akkordjai, a rózsa és az ibolya dominálnak. A parfümöt a gyümölcsillat teszi tökéletessé, amelyet különböző gyümölcsök, például sárgabarack, alma és fekete ribizli édes aromája jellemez. A hozzáadott illatösszetevők között szerepel még a borostyán, a cédrus, a feketeribizli, a grapefruit, a körte, a gyöngyvirág, pézsma és a bazsarózsa. Ez az eau de parfum különösen nyáron tündököl.

CALVIN KLEIN CK One EdT 

A CALVIN KLEIN CK One EdT a fiatalságot, a szabad gondolkodást, a fantáziát és az egyediséget képviseli. Tárd fel személyiségedet a világ előtt a CALVIN KLEIN eau de toilette segítségével, és légy önmagad. A CALVIN KLEIN CK One EdT lédús mandarin, papaya, friss bergamott és citrom markáns illatával nyit. Az illat szívét az ibolya, a jázmin, a gyöngyvirág és a rózsa aromás harmóniája hatja át. Mindezt a szerecsendió finom, fűszeres érintése egészíti ki. A szokatlan illatkompozíció alapját vonzó állati pézsma, cédrus és ámbra alkotja. Az illat az ikonikus flakonnal a bőrre fújható. A flakon nélkül a tartalom after shave-ként használható. 

A csomag tartalma: 
CALVIN KLEIN Eternity EdP, 5 ml
CALVIN KLEIN Euphoria EdP, 4 ml
CALVIN KLEIN Women EdP, 5ml
CALVIN KLEIN Eternity Air EdP, 5 ml
CALVIN KLEIN CK One EdT, 10 ml


Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Parfum (EdP)
Származási hely Amerika

Űrtartalom

Űrtartalom 29 ml
Kód:  KPFC3417
Termékszám:  3614229407099
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20