Oldal frissítése

CALVIN KLEIN Eternity EdP Set 200 ml

23 590 Ft

CALVIN KLEIN Eternity EdP Set 200 ml

CALVIN KLEIN

A CALVIN KLEIN Eternity EdP egy időtlen luxus virágos, citrusos és lágy fás illat. Ezzel az illattal a végtelen szerelem ígéretét kapod. Mutasd meg személyiségedet a világnak a CALVIN KLEIN eau de parfummel, és légy önmagad.
Alapvető információk
Illat típusa: Romantikus, virágos illat
Rendeltetése:Női
Egyéb illatjegyek:Ámbra, jázmin, liliom, mandarin, pacsuli, rózsa

FEJ

Frézia, zöld jegyek, citrusfélék, mandarin, zsálya

SZÍV

Szegfű, körömvirág, a jázmin, liliom, rózsák, gyöngyvirág, ibolya, nárcisz

ALAP

Szantálfa, ámbra, pézsma, pacsuli

Szerelmi viszony a CALVIN KLEIN Eternity EdP-vel

A CALVIN KLEIN Eternity EdP a végtelen szerelmet ünnepli, és a romantika világát idézi. Ezt a modern, virágalapú illatot a jegygyűrűk és a gyémántok ihlették, amelyek az örök szerelmet testesítik meg. Ezt az illatot különösen az elegáns nők kedvelik. Természetes és tiszta illatának köszönhetően mindennapos használatra alkalmas.

A CALVIN KLEIN Eternity EdP legfontosabb jellemzői

  • A CALVIN KLEIN Eternity Eau de Parfum EdP nőknek készült
  • Az örök szerelem ígéretét jelképezi
  • Romantikus, virágos illattal
  • A CALVIN KLEIN Eternity EdP mindennapos viseletre ideális
  • Élvezd a pézsma, a virágos és a gyümölcsös jegyek frissítő keverékét fás alapon
  • A szett a következőket tartalmazza:
  • 100 ml EdP és 100 ml testápoló

Hétköznapokon és a nyári hónapokban

A CALVIN KLEIN Eternity EdP egy romantikus virágos illat, amelyet kifejezetten az elegáns nők számára terveztek, és amely mindennapos viseletre alkalmas. A citrom frissessége a CALVIN KLEIN Eternity EdP-t különösen népszerűvé teszi a nyári hónapokban. Az év más hónapjaiban viszont a nyári napsütésre és a párás estékre emlékeztet. Frissítsd fel a napod, és változtass egy hétköznapi pillanatot felejthetetlen élménnyé.

Virágos illat egy csipetnyi romantikával

A CALVIN KLEIN Eternity EdP a citrusok, a frézia és a zsálya markáns illatával nyit. Az illat szívjegyét gyönyörű virágillat hatja át, amelyben érezni lehet a gyöngyvirág, az ibolya, a jázmin, a liliom, a szegfű és a rózsa jegyeit. Ennek a szokatlan illatkompozíciónak az alapját az egzotikus szantálfa, a pézsma és a borostyán összhangja alkotja. Ez az illat még a nap végén is megmarad.

A CALVIN KLEIN az egyik vezető márka világszerte. A luxus kozmetikumokkal, rendkívüli ikonikus parfümökkel, elegáns ékszerekkel, elegáns minimalista divattal, valamint időtálló divat- és lakberendezési kiegészítőkkel vált ismertté. 1968-ban alapították New Yorkban, és még mindig a világ vezető kortárs divatmárkája, amely nagyon széles hatókörrel rendelkezik. Tiszta vonalak, kifinomultság, csábító és kifinomult design jellemzi.

Összetétel

ÖSSZETEVŐK: ALCOHOL DENAT., PARFUM/FRAGRANCE, AQUA/WATER/EAU, BENZIL-SZALICILÁT, CITRONELLOL, EUGENOL, LINALOOL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, HYDROXYCITRONELLAL, BENZOFENON-3, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, GERANIOL, ISOEUGENOL, CINNAMYL ALCOHOL, BENZYL ALCOHOL, BENZYL BENZOATE, LIMONENE, BHT, FD&C YELLOW NO. 5 (CI 19140), FD&C RED NO. 4 (CI 14700).


Paraméterek

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Parfum (EdP)
Elsődleges illatfajta Virágos
Származási hely Amerika

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml
Kód:  KPFC3035
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3614222378112
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20