Oldal frissítése

CALVIN KLEIN Eternity EdP Set 130 ml

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

CALVIN KLEIN Eternity EdP Set 130 ml

A CALVIN KLEIN Eternity EdP egy időtlen luxus virágos, citrusos és lágy fás illat. Ezzel az illattal a végtelen szerelem ígéretét kapod. Mutasd meg személyiségedet a világnak a CALVIN KLEIN eau de parfummel, és légy önmagad. A szett két üveggel tartalmazza ezt az ellenállhatatlan illatot.

A CALVIN KLEIN Eternity EdP szett legfontosabb jellemzői

  • CALVIN KLEIN Eternity EdP nők számára
  • A végtelen szerelem ígéretét jelképezi
  • Romantikus, virágos illat
  • A CALVIN KLEIN Eternity EdP alkalmas mindennapos viseletre
  • Élvezd a pézsma, virágos és gyümölcsös tónusok frissítő keverékét fás alapon
  • A szett két üveggel tartalmazza ezt az ellenállhatatlan illatot

A CALVIN KLEIN Eternity EdP-ben a virágok illatával fejeződik ki a végtelen szerelem

A CALVIN KLEIN Eternity EdP a végtelen szerelmet ünnepli, és a romantika interpretációja. Ezt az modern virágalapú illatot a jegygyűrűk és a gyémántok ihlették, amelyek az örök szerelmet testesítik meg. Az illatot különösen az elegáns nők kedvelik. Természetes és tiszta illatának köszönhetően alkalmas mindennapos használatra.

Engedd, hogy elragadjon a citrusos, virágos és fás illat

A CALVIN KLEIN Eternity EdP a citrusok, a frézia és a zsálya markáns illatával nyit. Az illat szívjegyét gyönyörű virágillat hatja át, amelyben érezni lehet a gyöngyvirág, az ibolya, a jázmin, a liliom, a szegfű és a rózsa illatát. Ennek a szokatlan illatkompozíciónak az alapjegyét az egzotikus szantálfa, a pézsma és az ámbra finom összhangja alkotja. Ez az illat még a nap végén is megmarad.

Romantika a nőknek a CALVIN KLEIN Eternity EdP-ben

A CALVIN KLEIN Eternity EdP egy romantikus virágos illat, amelyet kifejezetten az elegáns nők számára terveztek, és amely alkalmas mindennapos viseletre. A citrom frissessége miatt a CALVIN KLEIN Eternity EdP különösen népszerű a nyári hónapokban. Az év más hónapjaiban viszont a nyári napsütésre és a párás estékre emlékeztet. Frissítsd fel a napod, és változtass egy hétköznapi pillanatot felejthetetlen élménnyé.

A csomag tartalma:
Calvin Klein Eternity EdP 100 ml
CALVIN KLEIN Eternity EdP 30 ml

Összetétel

Alcohol Denat., Illat, Water, Limonene, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Hexyl Cinnamal, Benzofenon-3, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Citronellol, Citral, Propylene Glycol, Linalool, Geraniol, Bht, Disodium Edta, Akrilátok/oktilakrilamid kopolimer, Hidrolizált jojobaészterek, Ext. D&C Violet No.


Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Parfum (EdP)
Elsődleges illatfajta Aromás
Származási hely Amerika

Űrtartalom

Űrtartalom 130 ml
Kód:  KPFC3938
Termékszám:  3616302926640
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15