Oldal frissítése

CALVIN KLEIN Eternity 150 ml

4,7 7 értékelés
5 090 Ft

CALVIN KLEIN Eternity 150 ml

A Calvin Klein Eternity egy olyan illatkompozíció, amely romantikus, virágos jegyekből tevődik össze, akár egy kifinomult ízléssel megkomponált virágcsokor. Az illat fás akkordok mellett a friss zöld fű illatát is megidézi. A Calvin Klein Eternity nem egyszerűen csak egy finom illatszer, hanem érzelmeket is közvetít viselője felé.

Csodás illatvilág minőségi tusfürdőbe zárva

A kellemes illatú Calvin Klein Eternity tusfürdő azoknak készült, akik olyasmivel szeretnék megajándékozni szeretteiket, amely minden érzelmüket kifejezi irányukba egyetlen ajándékba zárva. Azok számára is ajánlott, akik bőrüket egy olyan finom testápolóval szeretnék kényeztetni, melynek illata kifinomult és illatjegyekben gazdag. A világhírű divattervező, Calvin Klein által megálmodott illatot, felesége, Kelly Rector iránt érzett szerelme ihlette. 

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml

Típus

Típus Női

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló
Specifikáció Natúr

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Összetétel

Összetétel jellemző Természetes összetevőjű
Kód:  KPFF269
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  088300135097
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15