Oldal frissítése

CALVIN KLEIN Defy EdT Set 150ml

5 1 értékelés
16 690 Ft

CALVIN KLEIN Defy EdT Set 150ml

A CALVIN KLEIN Defy EdT illat olyan férfiakhoz illik, akik nem félnek kockáztatni. A férfiak két oldalára utal. A palack egyenes ívei a bátorságot, a lekerekítettek pedig a sebezhetőséget jelképezik.A kupakját a CALVIN KLEIN farmer nadrágon alapuló textúra díszíti. A CALVIN KLEIN Defy EdT Set friss, fás illat, amely modern, férfias és minimalista. Értékelni fogod, hogy a formula 83%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz, a flakon és a külső csomagolás pedig újrahasznosítható.

A CALVIN KLEIN Defy EdT Set legfontosabb jellemzői

  • A CALVIN KLEIN Defy EdT Set férfiaknak tervezett
  • A férfiak bátorságát és sebezhetőségét jelképezi
  • Citrusos, aromás és fás illat jellemzi
  • A kupakját a CALVIN KLEIN farmer ihlette
  • A CALVIN KLEIN Defy EdT illatnak Richard Madden adta az arcát

Mutasd meg bátorságod és fedd fel sebezhetőséged

A CALVIN KLEIN Defy EdT citrusos tónusokkal nyit, és a bergamottolaj kerül előtérbe. A férfi sebezhetőségét idézi fel. A levendula keveréke hatja át az illat szívjegyét,amelynek rugalmassága a férfi viselőjének hitelességét képviseli. A háttérben a földes vetiver a nyersebb ámbrával keveredik, amelyek együttesen merész karaktert sugároznak.

A csomag tartalma:
CALVIN KLEIN Defy EdT 50 ml
Tusfürdő gél 100 ml

Fejjegy:
bergamott

Szívjegy:
vetiver olaj

Alapjegy:
ámbra

Összetétel

ALCOHOL DENAT., PARFUM/FRAGRANCE, AQUA/WATER/EAU, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, LIMONENE, LINALOOL, OCTOCRYLENE, COUMARIN, CITRONELLOL, ALFAIZOMETIL-IONON, CITRAL, ALCOHOL, TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE, GERANIOL, CINNAMAL, BHT, DISODIUM EDTA, EXT. D&C VIOLET NO. 2 (CI 60730), FD&C YELLOW NO. 6 (CI 15985), FD&C BLUE NO. 1 (CI 42090), FD&C YELLOW NO. 5 (CI 19140), D&C RED NO. 33 (CI 17200).


Paraméterek

Rendeltetés

Típus Férfi

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Fás
Illatösszetevők Ámbra, Bergamott
Származási hely Amerika

Űrtartalom

Űrtartalom 0 ml
Kód:  KPFC1190
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3616303455293
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10