Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

CALVIN KLEIN CK2 EdT

4,8 20 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

CALVIN KLEIN CK2 EdT

Ha inkább az olyan illatot kedveled, amely a férfiak és a nők számára is ajánlott, akkor ne hagyd figyelmen kívül a közkedvelt CALVIN KLEIN eau de toilette-et. Eme CALVIN KLEIN eau de toilette a megszokottól éltérő illattal rendelkezik. Nem szükséges, hogy egy illat csak nők vagy csak férfiak számára legyen elérhető. Ugyanezt az illatot így megoszthatod a partnereddel is. Tegyél egy sétát a varázslatos és összetéveszthetetlen fás illatok világának erdei ösvényén. Az érzékien friss illat az energia, a dinamizmus és az erő megtestesítője. Még ha a belső szépség elsőre észrevétlen is marad, a pézsmaillat a legbelsőbb lényedbe tekinthet. A pézsma frissítő tónusai jellemzik. Nyiss a világra a megkapó CALVIN KLEIN eau de toilette-tel és hagyd, hogy az igazi éned átragyogjon.

A minőségi CALVIN KLEIN CK2 EdT főbb előnyei

  • Eme CALVIN KLEIN eau de Toilette ideális mind férfiak, mind nők számára
  • Az uralkodó illatfajta a domináns fás tónusok keveréke
  • A fő összetevő lenyűgöző kiegészítője a másodlagos, pézsma tónusok keveréke
  • Az illat további összetevői a kellemes ibolya, tömjén és rózsa
  • A nap során végig élvezhető marad a népszerű CALVIN KLEIN eau de toilette illat, amelynek származási helye Amerika
  • Engedd, hogy az illat kényeztessen alkalomtól függetlenül

A méltán híres CALVIN KLEIN eau de toilette magával ragadó illattal rendelkezik

Fedezd fel mi rejlik a parfüm mögött a népszerű CALVIN KLEIN eau de toliette illatával. A meghatározó fás elsődleges illatfajta és az esszenciális pézsma másodlagos illatfajta azonnal lenyűgöznek gondosan válogatott összetevőikkel. Miközben a visszafogott illat a hatalmába kerít Téged, olyan illatjegyek üde elegye, mint a zamatos ibolya, tömjén és rózsa, rendkívüli pillanatok emlékét őrzi. Származási helye Amerika. Az itt készített CALVIN KLEIN eau de toilette helyreállítja az önbizalmat és energiát ad. Az eau de toilette napközbeni és esti programokra egyaránt ajánlott. Elkísérhet Téged az első randira, egy baráti partira vagy egy üzleti megbeszélésre.

Kód:  KPPF172nad
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20