Oldal frissítése

BVLGARI Splendida Patchouli Tentation EdP 50 ml

Szuper ár
26 890 Ft

BVLGARI Splendida Patchouli Tentation EdP 50 ml

Olyan parfümöt szeretnél, amiért mások irigyelni fognak? A(z) BVLGARI Splendida Patchouli Tentation EdP 50 ml csodálatos illat nők számára. A parfüm fő komponensei a chypre (ciprus) illatcsaládba tartoznak, fás-tűlevelű tónusokkal. Ezzel a parfümmel esti, ünnepélyesebb alkalmakon tündökölhetsz, de a téli időszakra is kiváló. A(z) BVLGARI Splendida Patchouli Tentation EdP 50 ml parfümöt Olaszországban gyártják.

A(z) BVLGARI Splendida Patchouli Tentation EdP 50 ml parfüm legfontosabb tulajdonságai

  • Női parfüm
  • Elsődleges illatfajta: chypre (ciprusos)
  • Olaszországban készül
  • Űrtartalma: 500 ml

További információk a(z) BVLGARI márkáról

A Bvlgari egy olasz márka, amelyet Sotirios Voulgaris ezüstműves dobott piacra 1884-ben Rómában. Eleinte csak az órákra, ékszerekre és egyéb kiegészítőkre koncentrált. Az első Bvlgari parfüm 1992-ben látott napvilágot és azóta is nők és férfiak tömege vásárolja az egész világon. A termékek nem csak kiváló minőségükről híresek, de az üvegek különleges alakjáról is.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Parfum (EdP)
Elsődleges illatfajta Chypre (ciprusos)
Származási hely Olaszország

Űrtartalom

Űrtartalom 500 ml
Kód:  KPFC3736
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  783320411175

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20