Oldal frissítése

BVLGARI Omnia Crystalline EdT Set 115 ml

43 490 Ft

BVLGARI Omnia Crystalline EdT Set 115 ml

BVLGARI


A szikrázó gyémántok által inspirált BVLGARI Omnia Crystalline EdT eau de toilette a végtelen szabadság érzését idézi fel. Összetétele közel áll a csillogó kristályok tisztaságához. A BVLGARI eau de toilette ideális kiegészítő lesz minden alkalomra.
Alapvető információk
Illat típusa: Virágos, fás
Ajánlott:Női
Egyéb illatjegyek:Körte, lótusz

FEJ

Bambusz

SZÍV

Lótusz

ALAP

Balsafa

Virágok ölelésében a BVLGARI Omnia Crystalline EdT-vel

A BVLGARI Omnia Crystalline EdT egy női illat, amelyet soha nem fogsz másra cserélni. Ez az illat olyan nőknek való, akik szeretik a virágokat, különösen az ibolyát vagy a rózsát. A BVLGARI Omnia Crystalline EdT másodlagos, vizes jegyekkel is gazdagított, amelyek elsősorban a gyümölcsök, a tenger és a vízi virágok friss illatát idézik. A hozzáadott illatanyag-összetevők közé tartozik még a körte és a lótusz is. A BVLGARI eau de toilette a meleg nyári napokon ideális.

A BVLGARI Omnia Crystalline EdT legfontosabb jellemzői

  • A BVLGARI Omnia Crystalline EdT nők számára ideális
  • A gyémántok szépségét idézi
  • Virágos, fás illatú
  • Meleg nyári napokra alkalmas
  • A BVLGARI Omnia Crystalline EdT a körte és a lótusz illatán alapul
  • A szett 100 ml EdT-t és 15 ml EdT-t tartalmaz

Hétköznapokra és különleges alkalmakra

A BVLGARI Omnia Crystalline EdT egy kifinomult női illat, melyben virágok és fák keverednek. Illatával körülvéve minden nő ragyogni fog, különösen a tavaszi és nyári hónapokban. Értékelni fogod ezt az időtlen illatkompozíciót, amelyet környezeted és te sem fogsz megunni soha. A BVLGARI Omnia Crystalline EdT eau de toilette minden hétköznapra és ünnepi alkalomra ideális kiegészítőd lesz.

A virágos illatot fás jegyek hangsúlyozzák

A BVLGARI Omnia Crystalline EdT-t a lótuszszirom, a lédús egzotikus nashi körte és a krémes balsafa tiszta kristályos illata jellemzi. A bambusz és az édes nashi bogyós gyümölcsök könnyed tónusaival nyit. A lótusz megérinti a szíved. Az illat alapját az elegáns balsafa adja, amely hosszan bontakozik ki, és egész nap veled marad.

A BVLGARI egyike azon olasz luxusmárkáknak, amelyek a művészet szépségét és az időtlen európai eleganciát ötvözik. Az olasz érzékiséget, a kifinomult stílust és az egyediséget ötvözi. A BVLGARI márka 1884-ben Rómában született, és a görög ékszerész, Sotirios Voulgaris alapította. Híres a kifinomult férfi és női parfümök, testápoló szerek, stílusos ékszereiről, kiegészítőiről és karóráiról. Még maguk a BVLGARI parfümök is úgy festenek, mint egy-egy pompás ékszer vagy drágakő, köszönhetően az ötletes tervezésű és gyönyörűen díszített üvegeknek, amelyek tartalma minden öltözéket káprázatossá tesz.

Összetétel

ALCOHOL DENAT. (SD ALCOHOL 39-C), FRAGRANCE, WATER, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, LIMONENE, LINALOOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, GERANIOL, CITRONELLOL, ALFA-IZOMETIL-IONON, CITRAL, BHT A termék összetételéért a gyártó felelős. Az esetleges változások miatt javasoljuk, hogy a termék összetételét közvetlenül a csomagoláson ellenőrizze.

Paraméterek

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Virágos
Származási hely Olaszország

Űrtartalom

Űrtartalom 115 ml
ALCOHOL DENAT. (SD ALCOHOL 39-C), FRAGRANCE, WATER, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, LIMONENE, LINALOOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, GERANIOL, CITRONELLOL, ALFA-IZOMETIL-IONON, CITRAL, BHT A termék összetételéért a gyártó felelős. Az esetleges változások miatt javasoljuk, hogy a termék összetételét közvetlenül a csomagoláson ellenőrizze.

'>
Kód:  KPFB1025
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  783320421174

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20