Oldal frissítése

Bvlgari Man Wood Essence EdP 150 ml

5 1 értékelés
Változat
Űrtartalom
60 ml 150 ml
40 290 Ft

Bvlgari Man Wood Essence EdP 150 ml

Olyan parfümre vágysz, amit soha többé nem cserélnél már le másikra? A(z) Bvlgari Man Wood Essence EdP 150 ml varázslatos illat férfiak számára. A parfüm fő összetevői a fás illatok, amelyekben a szantál- és rózsafa tónusok dominálnak. Ezt a parfümöt a hétköznapokon és esti rendezvényeken történő viseletre tervezték. A(z) Bvlgari Man Wood Essence EdP 150 ml parfümöt Olaszországban gyártják.

A(z) Bvlgari Man Wood Essence EdP 150 ml férfi parfüm főbb tulajdonságai

  • Férfiak számára ajánlott parfüm
  • Elsődleges illatfajta: fás
  • Származási helye: Olaszország
  • A parfüm űrtartalma: 150 ml

Egyéb információk a(z) BVLGARI gyártóról

A Bvlgari egy olasz márka, amelyet Sotirios Voulgaris ezüstműves hozott létre 1884-ben Rómában. Eleinte csak az ékszerekre, órákra és egyéb kiegészítőkre koncentrált. Az első Bvlgari parfüm 1992-ben látott napvilágot és azóta is óriási népszerűségnek örvend a nők és a férfiak körében. A termékek nem csak a legmagasabb minőségi besorolásukról híresek, de az üvegek egyedülálló alakjáról is.

Paraméterek

Rendeltetés

Típus Férfi

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Parfum (EdP)
Elsődleges illatfajta Fás
Származási hely Olaszország

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml
Kód:  KPFA1849
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  783320414794

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10