Oldal frissítése

BVLGARI Man In Black EdP 30 ml

4,7 57 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BVLGARI Man In Black EdP 30 ml

      
  
  
Bvlgari Man in Black

  

A Man in Black parfüm a természet erejét és az érzékiséget testesíti meg fekete üvegcsébe rejtve. Ezt az illatot olyan magabiztos és erős férfiaknak tervezték, akik saját stílussal rendelkeznek, és keresik a kalandot. A modern illat harmónikus kompozíciója virágos tónusokat tartalmaz egy csipet fűszerrel és a férfiaknak ideális speciális jegyekkel. A gyönyörű illat 2014-ben indult útjára, lelkes rajongótáborral rendelkezik, amely egyre csak nő. Merülj el a férfias illatban, és légy a titokzatos férfi feketében!

  

A parfüm fűszeres tónusai a rum akkordjaihoz kapcsolódnak. Az írisz, a tubarózsa és az eredeti bőr finom illata keveredik a fa, a tonkabab és a benzoin illatával. Az eredeti és kellemesen erős illat mindennapi viselésre alkalmas. A parfüm elegáns, fekete üvegcsében kapott helyet, amelyet aranyszínű dekoráció díszít. Próbáld ki ezt a vonzó, hosszantartó illatot! 

  

Összetétel:
Fej: fűszer, rum
Szív: írisz, tubarózsa, bőr
Alap: guayakfa, tonkabab, benzoin

  

  

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Parfum (EdP)
Elsődleges illatfajta Keleti
Illatösszetevők Bőr
Származási hely Olaszország

Űrtartalom

Űrtartalom 30 ml
Kód:  KPPF103
Termékszám:  0783320971266

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20