Oldal frissítése

BVLGARI Man Extreme EdT 100 ml

4,9 9 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BVLGARI Man Extreme EdT 100 ml

A BVLGARI Man Extreme eau de toilette spray lehengerlő férfias illata a Földközi-tenger intenzív frissességét kínálja. A BVLGARI szakembereit Róma életereje és vitalitása ihlette meg. Az egyedi aroma egy olyan férfit jelenít meg, aki a végletes és rendkívüli élményeket keresi. Illata mély és kifejezetten elegáns, tele kontrasztokkal, melyekbe azonnal beleszeret majd.
Kaktuszlé keveréke keserű grapefruit aromával. A bergamott illóolajban finoman elvegyül a tavaszi frézia, a kardamom és a borostyán játékos illata. Jóllehet, ezeket a vetiverfű és a benzoin tónusai alapozzák meg igazán. Az illatkompozíció tökéletesen illeszkedik az intenzív kölni aromához, amely szó szerint vonzza a gyönyörű nőket. A parfüm használatával mindenki előtt világos lesz, hogy az illat gazdája egy olyan modern és magabiztos férfi, aki jól ismeri magát és nem fél kockázatot vállalni. Fedezze fel magának az eredeti illatot, amelyből árad a Földközi-tenger intenzív frissessége.
Összetétel:
Fej: kaktuszlé, grapefruit, bergamott
Szív: frézia, kardamom, borostyán
Bázis: vetiverfű, benzoin
Mennyiség:
100 ml

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Fás
Illatösszetevők Bergamott
Származási hely Olaszország

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml
Kód:  KPFF480a
Termékszám:  783320971556

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20